Golejada del Badalona i empat del Prat

Cara i creu de Badalona i Prat en el partit d’anada dels quarts de final en la Copa RFEF enfront del Terol i l’At. Saguntino, respectivament. Encara que aquest doble encreuament es resoldrà en la volta, els de Manolo González estan més prop de semifinals

Els de Manolo González ja són a prop de les semifinals/ FOTO: ÀLEX GALLARDO/FCF

Estan llançats. Aquest Badalona està que se surt encara que la prova d’aquest dimecres enfront del Terol (Tercera Divisió) es presentava més assequible que l’habitual competició de Segona B on també caminen molt bé malgrat la seva última derrota a Lleida. Aquest dimecres tocava rebre al Terol a Montigalà a la Copa RFEF amb horari intempestiu per problemes de llum i els de Manolo González van sortir decidits a resoldre.

De fet, Miquel Robusté es va posar el vestit de golejador i va obrir el marcador molt ràpid en rematar un servei de cantonada en el minut dos. Aquesta diana va facilitar les coses, ja que els escapolats van saber controlar sempre la situació. El mateix defensa local sentenciaria en la segona meitat (51′) en culminar un servei des del lateral i Gerard Oliva se sumaria a la festa (83′) per perllongar la seva impecable ratxa golejadora. El diumenge, per cert, arriba el seu ex equip (L’Hospitalet) a Badalona.

La volta d’aquesta eliminatòria davant l’Osca es disputarà el dimecres 18 (20 hores)

POLS EN EL SAGNIER

Més complicat ho tenia el Prat de Pedro Dólera enfront d’un At. Saguntino que ha afluixat la seva intensitat en la Lliga pel que fa a un inici fulgurant. Però va arribar al Sagnier amb ganes de complicar als potablava i ho van aconseguir. Un centre innocent va acabar en una pilota disputada entre Ricarte i el visitant Esteve i en el primer gol del partit davant un sorprès Sergio. Era el minut 9 del xoc i fins a la segona meitat no va canviar la situació.

El Prat se la jugarà a Sagunto/FOTO: ÀLEX GALLARDO/FCF

I ho va fer gràcies a l’aparició d’un Javi Lara que es va multiplicar. Va provar en el minut 47 i va golejar en el 70 després d’una ruleta espectacular i un gran tret llunyà que va sorprendre el porter visitant Marcos. L’1-1 no es va moure pel que dictaminarà sentència la volta en el Camp Nou de Morvedre aquest proper dimecres 18 (18.45 hores)

AE Prat: Sergio; Adri Montoro (Oriol Dot, 64’), Aitor Lario, Ricarte (Barnils, 46’), Fede; Prior, Javi Lara, Xavi Pluvins; Nacho del Moral (Ignacio, 64’), Fran Piera i Ernest Forgas.

Atlético Saguntino: Marcos; Rubio, Marín, Óscar, Gimeno; Beni, Loren (Néstor, 22’), Lois; David Fas (Trilles, 82’), Kike (Gámez, 76’) i Esteve.

Gols: 0-1, Esteve (9’); 1-1, Javi Lara (70’).

Àrbitre: Castellet Julià, del col·legi català. Ha amonestat els locals Javi Lara, Prior, Fran Piera, Ernest Forgas i Xavi Pluvins, i els visitants Gimeno, Kike i Néstor.

Assistència: uns 200 espectadors al Municipal Sagnier del Prat de Llobregat.