Andorra i Sant Ildefons no agafen ‘festa’

L’Andorra goleja per acabar amb la sequera de gols que patia l’equip mentre que l’Igualada cau derrotat posant fi a una ratxa de 6 partits sense perdre

@CarolaUgri
El Sant Ildefons contínua imbatut a casa seva/ FOTO: Twitter Sani

Dos partits ajornats corresponents a les jornades 5 i 6 s’han disputat avui dia de Tots Sants. Andorra i Igualada entraven en escena amb dos objectius diferents. Els del Principat volien guanyar i tornar a veure porta després de dues jornades sense fer-ho. Per la seva banda, els de l’Anoia volien allargar la seva dinàmica positiva. CLASSIFICACIÓ 1aCAT2

Els primers a saltar al terreny de joc van ser els andorrans per disputar l’encontre ajornat la jornada 6. Els aficionats que s’han apropat a la Borda Mateu es preparaven per gaudir d’un bon matí de futbol i els seus no els van defraudar en golejar 4-1 al Vista Alegre.

El matx no va començar gens bé pels homes de Castellsagué que es van trobar amb un gol en contra al minut 1. La defensa no encerta a rebutjar i Peralta ho va aprofitar per marcar i fer pujar el 0-1. Els locals no van venir-se abaix i van saber refer-se d’aquest gol tan matiner. Vuit minuts després, Cristian es fa amb un mal refús, passa la pilota a Betriu i aquest veu sol a Marc Pujol que encara i supera a Egea anivellant el marcador. 1 a 1 i gairebé tota la primera meitat per endavant.

Els tricolors van passar a dominar l’encontre i això es va transformar en el segon del matí obra de Betriu després d’un potent xut des de la frontal de l’àrea al minut 17. Betriu, també participaria en el 3-1 en penjar un corner al segon pal que Emili va rematar al fons de la xarxa. Amb el 3-1 i el partit remuntat es va arribar al descans. A la represa, el guió va ser el mateix amb un Andorra incisiu i dominador. El darrer gol es va fer esperar fins al minut 87 quan Javi en pròpia porta va tancar la golejada.

Matx molt seriós del conjunt del Principat que amb aquesta victòria escala fins a la novena posició i amb dos encontres encara per disputar.

La doble cara de l’Igualada

Un esglaó per sota de l’Andorra però amb els mateixos punts trobem a l’Igualada. Els blaus van desplaçar-se fins a Cornellà per jugar el partit de la jornada 5 contra un Sant Ildefons invicte a casa.

Els locals no volien perdre aquesta imbatibilitat i van sortir molt forts des de l’inici, tot el contrari que els visitants que van pecar de poca actitud i ganes.

Corria el minut 7 quan Over es va internar per la banda esquerra però el seu centre el va refusar un defensor a corner. La segona aproximació cornellenca es va produir al minut 11, encara que aquesta vegada Guille Torres no va fallar i va convertir en gol l’assistència de Sani. A prop de la mitja hora, de nou Guille Torres va aprofitar un bon passi a l’espai per aconseguir el 2-0. Fabra al minut 38, pràcticament va sentenciar el matx amb un magistral llançament de falta que va perforar la porteria de Dani Lledó.

Als segons 45 minuts, la cara dels de Dani Gimeno va canviar radicalment. Van tornar a la gespa motivats i fent-se amb el control de la pilota i del matx. Van gaudir de clares ocasions per reduir diferències com el remat d’Anderson al minut 58 que va sortir llepant el pal o el xut de Thomas que va fer lluir Marc Guillén. El gol de l’honor va arribar al minut 84 obra de Martí Just, tanmateix ja era massa tard per un Igualada que trenca, d’aquesta manera, una dinàmica positiva de 6 encontres puntuant.