Gol de tiralínies del Sabadell B a Terrassa

Encara que els gols també són qüestió de gustos, aquesta 24a Jornada a la 3a Divisió ofereix un per part del Sabadell B, obra final de Cesc Clotet, que mereix l’aplaudiment general per la seva execució. Atenció als quatre tocs màgics dels arlequinats

Terrassa-Sabadell, amb l'Alvaro/ FOTO: TERRASSA FC
Terrassa-Sabadell, amb l’Alvaro/ FOTO: TERRASSA FC

El filial visitava l’Olímpic de Terrassa en un duel veïnal que prometia. A més, són dues grans plantilles, amb moltes urgències els locals i amb una gran temporada a l’esquena, els visitants. Al final, van sumar els dos equips encara que podria haver-se imposat qualsevol dels dos. Els jugadors que dirigeix José Luis Duque es queden a 11 punts de la promoció d’ascens mentre que els de José Solivelles es mantenen a la segona plaça, a la caça de l’intractable Prat.

MINUT TRES

La concentració del filial va ser total. La prova va arribar en el minut tres. Una falta sobre la zona de tres quarts dels locals va propiciar el primer gol del partit i únic per part visitant. Val la pena repassar el vídeo (6’12’’).

Minut 3, només 180 segons de partit: Josep i Sandro preparen l’estratègia després d’una falta del Terrassa; Josep, que aixeca el braç dret mentre Sandro dobla, combina amb l’esquerra amb Ñito per a triangular amb l’omnipresent Sandro. Passada enrere, amb molta intenció, per a l’entrada de Cesc Clotet i d’Estelles i, davant la passivitat defensiva dels vermells, el primer col·loca el 0-1 en el marcador. Són quatre tocs màgics, treballats, pensats i executats amb la precisió que demanda el tècnic José Solivelles.

Aquest treball ben fet ha aconseguit que el filial s’hagi guanyat la segona plaça del grup i que aspiri a tot en aquesta segona volta de la Lliga. Sense el concurs del seu golejador Manuel Martínez, ja que ara els haurà de marcar en el primer equip, els arlequinats es mantenen com a segon menys golejat (19), un més que el totpoderós Prat, i com a cinquè equip més golejador (37) del campionat. Numeros de campió en la seva segona temporada en Tercera Divisió. Amb gols tan exquisits, aquest Sabadell B arribarà lluny.

TOTS AMB L’ALVARO

Per cert, el passat diumenge es van recaptar 7.293€ per a l’Álvaro, un soci del Sabadell de 5 anys que pateix una enfermetat neurodegenerativa, la Niemann-Pick Tipus C