Gerard López fa una convocatòria de Primera pel Catalunya-Cap Verd

El seleccionador català ja ha decidit els 22 escollits per a disputar el partit del proper 30 de desembre. Hi ha 8 convocats del Barça, 6 de l’Espanyol, 6 de la lliga espanyola i 2 de l’estranger

JORDI MESTRES
jmestres@futbolcatalunya.com

Subies, Gerard i el cos tècnic a la roda de premsa d'avui // FOTO: FCF
Subies, Gerard i el cos tècnic a la roda de premsa d’avui // FOTO: FCF

Bartra, Piqué, Jordi Alba, Montoya, Busquets, Cesc, Tello, Sergi Roberto, Casilla, Capdevila, David López, Víctor Sánchez, Sergio García, Víctor Álvarez, Codina, Bojan, Marc Valiente, Piti, Aleix Vidal, Oriol Riera, Javi Márquez i Oriol Rosell són els jugadors que formen la convocatòria de Catalunya. Sis són debutants i Xavi, Puyol i Valdés són baixa per lesió, mentre que el Betis no ha volgut cedir a Joan Verdú.

Gaudir i donar espectacle. Aquesta és la premissa que el seleccionador català, Gerard López vol transmetre als seus jugadors. “Jugaran tots els jugadors i la meva idea es que tots juguin 45 minuts. Faré un equip per part”, explicava l’entrenador. La capitania de la Selecció Sergio Garcia, mentre que l’àrbitre del partit serà Álvarez Izquierdo.

Envers les baixes de Catalunya, el tècnic va comentar que “el Tata Martino em va demanar que no convoqués a Xavi per les molèsties al soli. No hi ha cap problema” (Xavi) i “Estàvem esperant aquesta setmana amb Puyol. Ell creu que ha de descansar per a fer net del genoll” (Puyol). El to va canviar en el moment de referir-se a l’absència de Verdú, ja que Gerard va explicar que “ell tenia il·lusió per venir. Garrido va ningunejar el partit i li va prohibir acudir”.

Omplir Montjuïc és el gran objectiu

A banda de la vessant esportiva, a la roda de premsa es va incidir molt en la resposta del públic. “Aquest és un any important pels catalans. El poble ha de respondre en aquest partit”, deia Gerard López mentre que Andreu Subies, en la mateixa línia, comentava que “Qui vulgui opinar o manifestar-se té el dia ideal en aquest partit”.

El president va destacar que ara s’entra a “la setmana forta del partit” degut a que s’ha acabat la lliga i que “tothom hem de fer molta feina”. Només queden set dies per a l’esperat Catalunya-Cap Verd del proper dilluns 30 i directius, cos tècnic i jugadors ja estan preparats. Comença el compte enrere.

Publicat a FCF