MERCAT: Boira, David García, Arranz, Arimany…

Els equips tenen pressa si bé la temporada encara no comença i el MERCAT està que crema. Gerard Boira, David García, Arranz, Joel Arimany… són diversos noms que mereixen els titulars d’aquest dimecres

El golejador de moda de la tercera RFEF ja té equip al costat del tècnic Albert Carbó // FOTO: UE Olot

El golejador de moda de la tercera RFEF i del MERCAT català ja té equip al costat del tècnic Albert Carbó // FOTO: UE Olot

Gerard Boira, David García, Sergi Arranz i Joel Arimany són quatre noms que il·lustren aquest dimecres calorós de juliol per al MERCAT d’estiu. Si volen estar informats del moviment de fitxatges ja saben que Futbolcatalunya li ho ofereix a l’instant: 1aRFEF2aRFEF3aRFEF i Primera Catalana 1, 2 i 3.

Encara que l’inici de temporada està marcat per al 28 i 29 d’agost, en el cas de la Primera, i els dies 4 i 5 de setembre per a Tercera, el treball de les secretaries tècniques és constant.

SR. GERARD BOIRA

El primer nom propi és Gerard Boira. Encara no ens ho creiem, però el migcampista sitgetà deixa el futbol com un juvenil de només 40 anys.

Si hi hagués justícia (i coneixement, clar) al futbol català, aquesta imatge, al costat de Santi Triguero, hauria d’il·luminar el carrer Sicília encara que no estan per a aquestes històries. Podríem dir moltes coses d’aquest exemplar capità amb 234 partits jugats com vilafranquí i més de 500 en Tercera.

El podcast que ens va regalar el desembre passat del 2020 és un luxe com és llegir a Santi Triguero.

DAVID GARCÍA, INCÒGNITA

D’altra banda, avui també se sabia oficialment des de Llagostera l’adéu del barceloní David García. L’única cosa que sabíem, fins a aquest moment, és que el veterà migcampista (35 anys) ja estava totalment de la greu lesió de menisc que va sofrir la passada temporada.

Amb una àmplia carrera que va explotar a Cornellà (2008-2017) i un pas per L’Hospitalet (2017-2019) ha jugat aquestes dues últimes als ordes d’Oriol Alsina. El seu futur és una incògnita.

Joel Arimany ja és nou jugador de la UEF procedent del Dep. Aragó // FOTO: UE Figueres

Joel Arimany ja és nou jugador de la UEF procedent del Dep. Aragó // FOTO: UE Figueres

ARRANZ I ARIMANY, ESTRELLES DEL MERCAT

Les cares alegres de la jornada tenen nom propi: Sergi Arranz i Joel Arimany. La presentació del figuerenc ha estat la guinda del pastís per a l’Olot d’Albert Carbó i una excel·lent oportunitat per al futbolista per a combinar la seva passió i la seva professió.

Tres frases per a resumir: “Des del primer minut volia venir aquí, tocava fer un canvi d’aires”, “L’Olot és el club ideal pel meu joc”, “La presència d’Albert Carbó ha estat determinant”.

D’altra banda, Figueres obria les portes a un golejador, Joel Arimany, treballat amb gols i encerts als juvenils del Girona i Màlaga, respectivament. Encara que només té 23 anys va deixar l’At Malagueño per a començar al Peralada i Olot i va tancar aquest passat curs com a futbolista del Dep. Aragón.

El davanter de Quart creu que “el Figueres és un club històric que m’ha donat molta confiança per venir. Puc aportar treball, esforç, sacrifici i experiència en categoria superior, ja que tot i que només tinc 23 anys he jugat uns 60 partits a Segona B. Soc un davanter centre que puc caure a banda, però que principalment m’agrada estar a l’àrea per acabar les jugades”.

Carlos Cano, Juanan Gallego, Ton Alcover i Sergi Valls, 4 cracks a la Feixa Llarga // FOTO: CELH
Carlos Cano, Juanan Gallego, Ton Alcover i Sergi Valls, 4 cracks a la Feixa Llarga // FOTO: CELH

PÒQUER DE CRACKS A L’HOSPITALET

Esment destacat per al CE L’Hospitalet perquè ha presentat 4 futbolistes del nou projecte Cristian García. Concretament, Carlos Cano, Juanan Gallego, Ton Alcover i Sergi Valls.

“Sabem que la 3aRFEF serà molt dura i crec que serem l’equip a batre”, va comentar Ton com a opinió generalitzada dels presents