Fran Avilés revindica l’històric Iberia

L’Iberia és el líder del Grup XIII de la Tercera Catalana amb uns números molt valuosos (17 triomfs per 1 derrota) i això és el que reivindica un dels seus grans futbolistes, Fran Avilés. Mereixen elogis i titulars

Via lliure per al líder Ibèria al capdavant del Grup XIII de Tercera Catalana // FOTO: F.A.

Via lliure per al líder Ibèria al capdavant del Grup XIII de Tercera Catalana // FOTO: F.A.

@ManuelSeguraM

Poques vegades un futbolista reivindica l’esforç del seu equip i de la seva entitat com ha fet Fran Avilés en representació de l’històric Iberia; és més, són excepcions i mereixen molts titulars que es regalen en altres articles. Líders del Grup XIII de Tercera Catalana, Fran que ja llueix els 30, mostra el seu orgull de ser primers i d’estar en el grup amb el qual juga i es diverteix.

Amb una llarga etapa a la UE Sants, “des d’aleví fins a vuit anys d’amateur”- aquest migcampista, “amb 13 gols marcats” aquesta temporada, només vol passar-s’ho bé encara que amb l’objectiu sempre de guanyar i guanyar. 17 victòries per 1 derrota, 72 gols a favor per 26 en contra no és suficient per a ser protagonista. “He jugat tota la meva vida al Sants i a nivell premsa només es preocupen d’ells mentre que passen de nosaltres sempre”, comenta.

FRAN AVILÉS I ELS SEUS AMICS

Només entrenen una hora a la setmana –”no ens deixa més temps l’Ajuntament”- amb el corresponent lloguer de camp que paga el club i sobreviuen de “els sortejos” que es fan en els partits; no obstant això i tot, l’equip que dirigeix el mític Picolo mana en el grup.

Fran Avilés és un clàssic del nostre futbol català i compagina futbol amb treball // FOTO: F.A.

Fran Avilés és un clàssic del nostre futbol català i compagina futbol amb treball // FOTO: F.A.

Avilés, que treballa com a repartidor, compte que “tenim una gran plantilla amb molts ex Sants, amb Picolo, Enciso, Lele i molts més; hem fet un bon bloc, ens reunim un dia a la setmana, entrenem, sopem i ens el passem bé”. Equips com Sants, Can Buxeres, Sta Eulàlia, Almeda, Singuerlín i Iberia formen el seu historial complet.

Segons aquest migcampista, “la Tercera Catalana es pren molt de debò per part de molts equips perquè entrenaran fins a 3 dies a la setmana; nosaltres només ho fem un amb una mitjana de 4/5 gols per partit, però ningú ens fa cas”.

Per aquesta raó, Fran va escriure a twitter a favor del seu històric club: “Al nostre camp només venen informadors de la FCF perquè encara tenim una mala fama que no ens mereixem. Aquí mai ens hem ‘menjat’ a ningú, som un grup d’amics i tractem bé a tothom”, afirma.