Ferran Roig: Renovació, adéu… i hola, Tortosa

El llarg mercat de fitxatges  que viurà al 2020 el futbol català provoca situacions tan curioses com la viscuda als darrers dies a Sant Carles de la Ràpita, amb Ferran Roig com a nom propi

Semblava que Ferran Roig seguia a la Rapitenca, però tot ha canviat en qüestió de dies // FOTO: @uerapitenc
Semblava que Ferran Roig seguia a la Rapitenca, però tot ha canviat en qüestió de dies // FOTO: @uerapitenc

Hi ha una dita catalana que pot resumir aquest article: no diguis blat fins que no estigui al sac i ben lligat. L’anècdota que us expliquem s’ha produït a terres ebrenques i de ben segur que no serà l’única d’aquest caire que es viurà als pròxims mesos al mercat del futbol català. Un futbolista que s’havia compromès per continuar amb el seu equip –fet públic- canvia d’opinió i desfà l’acord per canviar d’aires.

Els tres protagonistes d’aquesta història són Rapitenca, Ferran Roig i Tortosa. L’equip de Sant Carles de la Ràpita va pujar a Primera Catalana com a un dels millors segons de la Segona Catalana, malgrat empatar a 46 punts amb el Tortosa, però fent valer la diferència de gols. El club va començar a definir la plantilla 2020-2021, que seguirà a les ordres de Ramon Sancho.

I una de les primeres renovacions va ser la d’un futbolista que la mateixa Rapitenca definia com “una de les peces clau del mig camp”. Havia de ser la segona temporada de la segona etapa al club blau de Ferran Roig, després del seu retorn a l’estiu del 2019 provinent de La Cava. El 25 de maig ho feien públic a les seves xarxes socials.

 

Però en onze dies, tot va canviar. El futur de Ferran no continuaria a La Devesa, malgrat l’interès del club i l’acord tancat. En un curt però clar tweet, la Rapitenca informava de la marxa del jugador “de mutu acord”.

 

No van passar ni 24 hores quan es va desvetllar el motiu de la marxa. Ferran Roig passa a ser jugador del Tortosa. Un reforç important per a un club que es va quedar a les portes del retorn a la Primera Catalana. Així ho anunciaven els de la capital del Baix Ebre.

 

És una anècdota de les moltes que passaran fins que comenci a rodar oficialment la pilota. De renovat confirmat a baixa inesperada, però ja ho deia Vujadin Boskov, futbol és futbol…