FCF: un silenci vergonyós i participatiu

La reprovable actitud del president de la RFEF, Luis Rubiales, ha tornat a revelar la seva manera repugnant de fer moltes coses. L’excandidat Juanjo Isern ‘matxaca’ així Soteras i la junta

L'amic' Rubiales sempre gaudeix quan és al costat de l''impecable' Soteras // FOTO: FCF
L”amic’ Rubiales sempre gaudeix quan és al costat de l”impecable’ Soteras // FOTO: FCF

@ManuelSeguraM

El silenci és la millor resposta de Joan Soteras a la nova ‘ficada de pota’ del seu cap Luis Rubiales. Està de vacances i no parla (molt millor) ni mana que ningú li escrigui res a la seva pàgina web encara que el seu pensament i filosofia vagi molt parella a la de l’amic Luis.

LA FCF CALLA

Ni Soteras ni els seus empleats privilegiats ni els/les submisos/submises ‘pilotes’ de la junta ni els últims ‘reforços’. El millor servei al futbol és callar i, molt més, quan l’error és mundial.

ISERN I ELS TESTICLES

Mentrestant, l’excandidat a la presidència de la Federació Catalana, Juanjo Isern, creu que “els gestos obscens (Rubiales) demostren el caràcter masclista d’aquest personatge que ha intentat esborrar el gran èxit del futbol femení”.

Així i tot, “molt pitjor és el gest obscè tocant-se els testicles a un metre de la Reina d’Espanya i autoritats”. “És un gest indigne d’algú que ocupa un lloc en la llotja, d’algú que representa el futbol espanyol, inclòs el futbol femení”.

Que se sàpiga encara no s'ha manifestat cap dels presents contra l'actitud del cap Rubiales // FOTO: FCF
Que se sàpiga encara no s’ha manifestat cap dels presents contra l’actitud del cap Rubiales // FOTO: FCF

“AIXÒ HO FAIG PELS MEUS COLLONS”

Per a Isern tot és un escàndol grandiós encara que ho és molt més “el silenci de la FCF. Haig d’estar content que, en el seu moment, el senyor Rubiales no gravés cap vídeo sol·licitant el vot per a mi sinó per al senyor Soteras, ja que són del mateix equip, com es pot veure”.

Isern veu clar que “les típiques frases del Sr Soteras –“això ho faig pels meus collons”-, ho practica el Sr Rubiales a les llotges”. Observar les reaccions passives de la junta de la Catalana “em fa molta pena per les nostres directives que callen per interès particular aquesta vergonya nacional”.

L'excandidat Juanjo Isern manté el pols amb Soteras al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya // FOTO: Candidatura J.I.
L’excandidat Juanjo Isern manté el pols amb Soteras al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya // FOTO: Candidatura J.I.

NO CRITICAR ÉS SER PARTÍCIP

La pena arriba per aquest silenci “i perquè després s’omplen de dignitat a l’hora de parlar de la dona. En l’actualitat no poden parlar i no poden perquè estan segrestats per quatre ‘cuatreros’ que amenacen si no es diu el que ells volen”.

En resum: “no criticar des del futbol català les actituds obscenes del Sr Rubiales és participar en el mateix acte. El silenci més vergonyós de la FCF és participar en aquest mateix acte”