EL CD Montcada de Tato Sanchís fa escola

Estrena immillorable del CD Montcada dissabte passat al Municipal de MIR. Sens dubte el moment s’ho mereixia. La presentació del futbol base de la temporada 2013/14 l’any que l’entitat fa els 90 anys d’història

El 'vice' de la FCF, Joan Soteras, la delegada al Vallès, Consol Roca,i el president del Montcada, Tato Sanchís //FOTO :F.C.F.
El ‘vice’ de la FCF, Joan Soteras, la delegada al Vallès, Consol Roca,i el president del Montcada, Tato Sanchís //FOTO :F.C.F.

Un a un van anar desfilant tots els jugadors dels diferents equips del futbol base del club com si d’un acte d’equips de primera divisió es tractés, amb les llums de l’Estadi Municipal apagades i amb un focus de seguiment a la sortida dels jugadors, format per 1 juvenil, 1 cadet, 1 infantil, 2 alevins, 1 benjamí, 1 prebenjamí i 1 barrufet. Seguidament es va presentar a l’Amateur B i al primer equip.

També va presentar el club després de l’acord de col·laboració, als nens discapacitats de Montcada i Reixac, ADIMIR, sens dubte un gran moment el viscut per aquests nens, que juntament amb els formats pels diferents equips, van viure un moment molt emotiu.

Seguidament van haver focs artificials abans de donar pas a l’Alcaldessa de MIR, el regidor d’Esports, el Vicepresident i la Delegada comarcal de la FCF, Joan Soteras i Consol Roca, que van lliurar al president del club, Modesto Sanchis, una placa commemorativa pels 90 anys i pel treball que està exercint el club dins del futbol català.

Al final de l’acte tots els companys de la directiva del club van realitzar i van lliurar a jugadors de diferents equips una placa el president del club, en agraïment per la seva dedicació al CD Montcada.

Redacció
redaccio@futbolcatalunya.com