Espanyol i Barça triomfen en el MICFootball7

La 18a edició del torneig alça els blanc-i-blaus amb tres trofeus (aleví de 1r any, benjamí de 1r any i prebenjamí) i els blaugranes amb dos (aleví de 2n any i benjamí de 2n any)

El FC Barcelona va guanyar dos títols del MICFootball7 a Futbol Salou -a la foto, l’aleví de 2n any // FOTO.  MICFootball7

El FC Barcelona va guanyar dos títols del MICFootball7 a Futbol Salou -a la foto, l’aleví de 2n any // FOTO: MICFootball7

El RCD Espanyol, per partida triple, i el FC Barcelona, per doble, van ser els vencedors, el cap de setmana passat, de la 18a edició del torneig de futbol base MICFootball7. El torneig estrenava nou emplaçament, les instal·lacions Futbol Salou Sports Center, a la Costa Daurada. Després de 17 edicions celebrant-se a Andorra, el torneig, que tornava tres anys després per la pandèmia, es va celebrar amb èxit del 17 al 19 de juny.

El torneig torna amb èxit tres anys després i el complex de Futbol Salou s’estrena com a nova seu amb prop de 3.000 espectadors durant tot el cap de setmana.

UN MICFOOTBALL7 BICOLOR

La competició a terres tarragonines va comptar amb 78 d’equips i més de 1.000 jugadors alevins, benjamins i prebenjamins repartits en cinc categories. Els blanc-i-blaus van aixecar els trofeus en les categories aleví de 1r any, benjamí de 1r any i prebenjamí, i els blaugranes en aleví de 2n any i benjamí de 2n any.

El MICFootball7 també va comptar amb la presència de clubs com el Liverpool FC -primera presència al torneig-, Villarreal CF, Valencia CF i d’equips aragonesos, valencians i canaris, entre altres, i els prop de 200 partits es van jugar al mateix complex de Futbol Salou, en un total de 8 terrenys de joc.

el RCD Espanyol va guanyar tres dels cinc títols del MICFootball7 a Futbol Salou  // FOTO:  MICFootball7
El RCD Espanyol va guanyar tres dels cinc títols del MICFootball7 a Futbol Salou // FOTO: MICFootball7

PROP DE 3.000 ESPECTADORS A LES GRADES

El RCD Espanyol va fer un triplet al MICFootball7. A la categoria A2 – aleví de 1r any (2011) els blanc-i-blaus van superar el FC Barcelona a la tanda de penals (5-6) després d’acabar el partit 0-0. També contra els blaugranes van aixecar el títol de la categoria B2 – benjamins de 1r any (2013), amb golejada per 4-1.

El darrer triomf del RCD Espanyol a Salou va ser en la categoria P – prebenjamins (2014), després de superar el Vic Riuprimer REFO FC a la final per 7-0.

200 PARTITS EN UN CAP DE SETMANA

El FC Barcelona continua sent el club que acumula més triomfs en el palmarès del MICFootball7 i en aquesta edició se’n va emportar dos. En la categoria A1 – aleví de 2n any (2010), els blaugranes es van imposar amb claredat (7-2) al Villarreal CF. L’altre títol va ser a la categoria B1 – benjamins de 2n any (2012), després de guanyar el duel decisiu al Valencia CF (3-1).