“Es respira que podem fer coses boniques”

El Sabadell ha superat la seva millor ratxa d’imbatibilitat històrica, amb 12 jornades sense perdre. El capità Aleix Coch i el mític Jordi Bransuela van explicar les claus el canvi de l’equip arlequinat a l’Instagram Live de FutbolCatalunya

El gran capità Aleix Coch aplaudeix durant l'homenatge a Jordi Bransuela, uitlllero del primer equip // FOTO: CE Sabadell
El gran capità Aleix Coch aplaudeix durant l’homenatge a Jordi Bransuela, uitlllero del primer equip // FOTO: CE Sabadell

@JordiMestres_

L’equip de moda a Primera RFEF és el Sabadell. L’arribada de Pedro Munitis ha canviat la cara als arlequinats, que venien d’un descens i d’un inici de temporada realment complicat. Són dotze ja les jornades sense perdre i els dos últims partits s’han resolt amb victòria per tres gols a zero. Especialment destacable el darrer al camp del Villarreal B, aleshores líder de la competició.

La millora del Sabadell és evident i notòria, però fins a on arribarà aquest equip? Aquesta és la gran pregunta. El Sabadell està més a prop del play-off (4 punts) que del descens (6). Tot i això, des de dins no es vol parlar d’objectius. Així ho van afirmar Jordi Bransuela i Aleix Coch. Aquestes són les millors declaracions que van deixar el dilluns a l’Instagram Live de FutbolCatalunya.

SABADELL: PARLA JORDI BRANSUELA

“Quan hi ha un canvi d’entrenador sempre és com un avís al vestidor. Sap greu perquè la confiança en el cos tècnic antic era gran, però és futbol i això entra dins del joc”

“Per mi ha estat la destitució més dura des que sóc utiller. Considero l’Antonio un amic meu. Vam coincidir a l’època més dura del Sabadell quan era jugador. Si aquell any vaig poder anar de vacances va ser gràcies a l’Antonio Hidalgo”

“Si la piloteta no entra, qui cau és l’entrenador. Fa poc l’Antonio va visitar la Nova Creu Alta i estava molt content perquè la situació de l’equip era bona. Això ho diu tot d’ell com a persona”

“ANTONIO HIDALGO ÉS MOLT ARLEQUINAT”

“Antonio Hidalgo és molt arlequinat i patia molt per la situació de l’equip. Ho portava dins”

“Per mi han estat quinze dies molt durs i que la plantilla s’enrecordés de mi el dia del Costa Brava va ser molt emotiu”

“El tema del seient a Marbella va ser un cop d’inspiració hores abans de marxar. Aquella cadira representava a tota l’afició”

“Es comença a respirar optimisme, però queden jornades. Hem salvat un match ball, però el partit continua. Fa tres mesos ningú donava res per nosaltres i mira on estem ara”

Jordi Bransuela i Aleix Coch, els dpos protagonistes de l'Instagram Live de FC// FOTO: CE Sabadell
Jordi Bransuela i Aleix Coch, els dpos protagonistes de l’Instagram Live de FC// FOTO: CE Sabadell

“A la cara dels jugadors se’ls hi veu que tenen il·lusió de ser jugadors del Sabadell. Quan veus això, només sents que t’has de deixar la vida per aquestes persones. Vaig arribar a fer una pretemporada amb el primer equip del Sabadell de futbolista, però em van tremolar les cames. Sempre dic que el jugador té tot el meu respecte, perquè xutar la pilota ho sabem fer tots, però jugar a futbol no”

“A vegades m’he ficat amb ells als rondos i no la veig. Ja no estic per aquestes coses. “Els jugadors són com fills o germans per mi. Per ser utiller t’ha d’agradar la teva feina, perquè són moltes hores i molts dies. Estic a l’equip de la meva ciutat i no puc demanar més, a mi m’encanta”

“PER SER UTILLER T’HA D’AGRADAR LA TEVA FEINA”

”“Has de ser una mica psicòleg. Un noi de 23-24 anys que ha fet un mal partit l’has de recolzar, no has de ser un aficionat més. Em surt de dins ajudar-los, perquè vull que els hi vagin les coses bé”

“El dia a dia diu molt d’Esteve Calzada. Dona una tranquil·litat molt important. Vas a treballar i tens de tot. Haig d’agraïr a Esteve Calzada i Bruno Batlle el que han fet. Amb el que va passar a Olot o Miranda un altre marxa i el primer que ens van donar als treballadors és tranquil·litat”

“Hem de recordar d’on venim: d’un descens i d’un inici de temporada molt dolent. No podem caure en el mateix error i la paraula play-off no la vull ni escoltar”

Cinquena temporada del capità tarragoní a la Nova Creu Altes // FOTO: CE Sabadell

Cinquena temporada del capità tarragoní a la Nova Creu Altes // FOTO: CE Sabadell

SABADELL: PARAULA D’ALEIX COCH

“Quan comences a veure que les coses surten al camp els jugadors agafem confiança i surt tot rodat. Es respira una sensació diferent a l’ambient, d’unió entre afició i plantilla. La nostra feina és fer feliços als aficionats, que s’ho passin bé i es vegin identificats amb el que veuen dins del camp. Això és la nostra responsabilitat”“

“Porto cinc temporades aquí i sóc un arlequinat més. Es comença a respirar que podem fer coses boniques tots junts. Demano a l’afició que s’animi i vingui al camp. Són unes 3000 persones, no són moltes, però s’escolten”

“PORTO CINC TEMPORADES AQUÍ I SÓC UN ARLEQUINAT MÉS”

“A l’inici de temporada jugàvem bé, treballàvem bé, teníem ocasions i la piloteta no entrava. Va arribar un moment que vam veure que la situació era molt delicada i la solució per desgràcia va ser que saltés l’entrenador, quan potser els que teníem culpa érem els jugadors”

“En aquests cinc anys el club ha fet un canvi radical, no només per dins sinó a nivell institucional. El president ha volgut tornar a enganxar el club a la ciutat, als aficionats i empreses”

“A Esteve Calzada o a Bruno Batlle no els veuràs baixant al vestidor un dia que anem malament a fer crits; ells deixen treballar”

“A ESTEVE CALZADA O A BRUNO BATLLE NO ELS VEURÀS AL VESTIDOR”

“És cert que aquest any estic marcant menys gols que altres, però si els resultats segueixen així prefereixo no marcar i seguir guanyant. No podem pensar més enllà del que tenim aquesta setmana. Aquest va ser l’error de principi de temporada. Es va fer una plantilla amb un objectiu i no va anar bé i ara hem d’anar partit a partit, com diu Simeone”