Eric Fernandez regala glòria a l’Europa

Quarta jornada en la Divisió d’Honor Juvenil i gran sorpresa en la CE Dani Jarque amb el triomf de l’Europa. Per a baix, només el Cornellà no ha guanyat encara

XAVI RUIZ
Per la mínima, però suficient per al triomf/ FOTO: EDUARDO BERZOSA

L’Europa va sorpendre al lider Espanyol amb una gran primera part, Xavi Galan i Ivan Ariel van ser el anotadors per part de l equip de Gracia pero el gran protagonista va ser l’ex cerveser Eric Fernandez, el seu porter amb aturades de gran merit a la segona part que van donar la victoria al seu equip. (Veure MARCADOR i CLASSIFICACIÓ)

El Barça per la seva part va guanyar sense problemes el seu partit amb el San Francisco per un contundent 4 a 1, amb la cual es el nou lider de la categoria.

Gran victoria del Nastic de Tarragona  a la seva visita al camp de el Olivar amb un solitari gol de penal transformat per Martinez al 21 minuta, tot i que a la segona part van patir molt per mantenir la seva porteria a 0. Molt treballada la victoria del Reus a la seva visita al camp del Girona ja que en una de les poques aproximacions van fer el 0 a 1  convertit per Rafa, que seria definitiu, tot i la forta presió i nombroses arribades del Girona inclus un penal errat i un traveser quan ja acabava el partit.

Gonzalo Riutort, tècnic del CE Europa/FOTO: EDUARDO BERZOSA

El Cornellà va veure com després d’avansar-se al camp del Mallorca li remontaben el partit a la segona part, amb un gol al minut 49 i un penal quan ja acabava al 85. Per la seva banda el Gimnàstic de Manresa va guanyar el primer partit com a local al seu xoc amb el Stadium Casablanca que va venir a mantenir l empat inicial desde el primer minut però es va veure desbordat per el joc local a la segona part, Gassan i Aleix van ser els golejadors per la part dels jugadors del Bagés. I per tancar la jornada l empat a 0 amb el partit del Saragossa amb la Peña Arrabal que van saber defensar se i tancar be les linies al darrera per evitar les comeses de l’equip local que es va volcar pero va ser incapaç de marcar.