Els millors àrbitres per a la promoció d’ascens

Bruno Montoro, Ainara Acevedo i Joan Masip seran els tres àrbitres principals per a dirigir els partits de competició corresponents a la promoció d’ascens a la Segona Divisió B

Ainara, FCF
Ainara obrirà el play-off a Badalona // FOTO: FCF

El Municipal de Badalona acollirà el cap de setmana corresponent al 18 i 19, els dos primers partits, i el dissabte 25 del present mes de Juliol, la final de la promoció d’ascens a Segona B. Una plaça és l’objectiu per a L’Hospitalet, Terrassa, Europa i Sant Andreu i tindran als millors col·legiats de la categoria, segons les qualificacions del col·lectiu arbitral.

Ainara Acevedo (Barcelonès) obrirà foc en el primer partit L’Hospitalet-Sant Andreu (dissabte 18, 20 hores), Joan Masip Vidal (Lleida) dirigirà el segon entre Terrassa i Europa (diumenge 19, 20 hores) mentre que la gran final entre els dos guanyadors del primer encreuament tindran al número 1 de la temporada, Bruno Montoro Ferreiro (Barcelonès).

bruno montoro
El barcelonès Bruno Montoro xiularà el tercer partit // FOTO: FCF

POQUES SORPRESES

Segons les dades originades aquesta temporada 2019-2020 (27 partits), Acevedo ha dirigit a dos dels 4 participants, amb victòries per a Terrassa i Sant Andreu, Masip ho ha fet una vegada a cadascun amb derrota europeista a Vilafranca, i tres triomfs en la resta mentre Bruno Montoro va ser el col·legiat que s’ha trobat dues vegades l’Europa (golejada a L’Energia i KO al Nou Sardenya davant el Sant Andreu).

Joan Masip, FCF
Joan Masip dirigirà el Terrassa i Europa // FOTO: FCF

En resum: serà la primera vegada que Ainara xiuli a l’Hospi aquesta temporada i la segona al Sant Andreu i la segona ocasió que ho faci Joan Masip a Terrassa i Europa. Bruno Montoro espera per al xoc decisiu.