Els més de 150.000 federats disposaran d’un carnet personal

Aquesta temporada es presentarà el nou Carnet del Federat, una eina que oferirà molts avantatges a tots els federats i federades a la FCF

tots els federats podran disposar del nou Carnet del Federat
Tots els federats podran disposar del nou Carnet del Federat

Amb el registre al Portal del Federat (futbol.cat), tots els federats i federades podran disposar del nou Carnet del Federat. Aquest document donarà accés a una sèrie de serveis, promocions i experiències exclusives, alhora que serà la identificació oficial del federat davant la FCF i la Mutualitat de Futbolistes.

Amb el nou document, els federats podran participar activament en tots els actes i activitats que organitzi la Federació, a més de consultar tot el seu historial de dades, tant esportives com mèdiques.

El Carnet, que és totalment gratuït i entrarà en vigor a finals del 2014, també permetrà als federats gaudir de múltiples avantatges, tals com entrades per a partits de futbol i d’altres espectacles i activitats lúdiques. Si el federat s’acredita amb el Carnet també accedirà a descomptes en roba esportiva i participarà en sortejos de viatges i aparells tecnològics.

La Federació Catalana de Futbol, la més gran a l’Estat espanyol, implanta aquest nou servei amb la voluntat d’oferir vies estretes i directes de comunicació amb els seus més de 150.000 afiliats. El Carnet és el pas definitiu perquè tots els federats tinguin les màximes facilitats per accedir a tots els serveis i prestacions que ofereix la FCF.

Durant les properes setmanes la Federació Catalana de Futbol farà una presentació oficial del nou Carnet per tal d’informar àmpliament sobre tots els detalls del nou document, amb tots els serveis i avantatges que comporta.

La Federació ja va impulsar un Carnet la temporada 2007/08 que també tenia l’objectiu de crear un sentiment de pertinença i de fidelitat entre el federat i l’ens. El nou Carnet, però, va més enllà i pretén ser una eina viva i útil per a tots els federats.

La via per obtenir el Carnet del Federat és registrar-se al Portal del Federat. Cal recordar que, a partir d’aquest any, és obligació dels federats fer el pagament de la Mutualitat a través del Portal per tal de poder disposar cobertura mèdica en tot moment. A través del Portal del Federat, tots els usuaris podran disposar de tota la informació sobre les fitxes, llicències, estadístiques i altres informacions.

A part del Carnet del Federat, la Federació Catalana de Futbol farà arribar el Carnet del President a tots els presidents dels clubs catalans, tal i com ja va fer l’any passat.