Els ‘Marcs’ enamoren a Tarragona

Marc Álvarez i Marc Montalvo van debutar com a titulars amb el primer equip del Nàstic, amb una gran actuació contra el Logroñés. Agné va apostar pel planter grana i la jugada li va sortir bé, ja que Álvarez va participar als dos gols

Marc Montalvo i Marc Álvarez van brillar contra el Logroñés // FOTOS: Nàstic

@JordiMestres_

Després del cop brutal a la final del playoff contra el Villarreal B es respiren aires de nova oportunitat a Tarragona. El Nàstic vol aprofitar aquella decepció per impulsar-se, com ja va fer amb Llagostera 2014. L’equip grana manté bona part del bloc guanyador del curs passat i ha assegurat la continuïtat d’homes clau, com Joan Oriol, Manu García, Quintanilla o Trilles. També hi ha cares noves, com Guillermo Fernández, Andy Escudero o Aarón Rey, però la notícia a la primera jornada va ser l’actuació de dos jugadors joves, del planter. Dos ‘Marcs’ que ja enamoren a Tarragona.

Marc Montalvo, de 20 anys, és migcampista i ja va debutar la passada temporada jugant un minut contra el Real Madrid Castilla. Amb la marxa de Ribelles, es preveu que incrementi el seu protagonisme a la medul·lar grana i així ho demostra la titularitat al primer partit de lliga. Montalvo va jugar els 90 minuts contra el Logroñés a un gran nivell.

El mateix que Marc Álvarez, l’altre jugador del planter titular el passat diumenge. El ‘29’ va revolucionar l’atac grana i va participar en el primer gol de la temporada, que va marcar Robert Simón. Álvarez, de 21 anys, va mullar el dia del seu debut i al minut 75 feia el segon que posava per davant al Nàstic.  

https://twitter.com/NASTICTARRAGONA/status/1563990060214747136?s=20&t=DazSkuYY4CRBhdgf6rjV0w

MARC ALVAREZ. “SE M’HA POSAT LA PELL DE GALLINA”

Després, va patir una falta clara en el córner de l’empat del Logroñés, però l’àrbitre no la va assenyalar. Amb tot, “estic molt content, molt feliç de debutar a casa meva on jugo des de petit. I marcant encara més, llàstima de l’empat als últims minuts de partit però el Logroñés era un bon equip”, assegurava Marc Álvarez a zona mixta.

El jove jugador de la Pobla de Mafumet afirmava que “continuaré treballant, sóc jugador de la Pobla i aquesta és la realitat. Cada entrenament i cada partit m’he de guanyar tenir més oportunitats”. El que està clar és que “si et surten bé les coses, és més fàcil adaptar-te. Amb el gol se m’ha posat la pell de gallina”.

https://twitter.com/NASTICTARRAGONA/status/1564314771205275655?s=20&t=DazSkuYY4CRBhdgf6rjV0w