Els jugadors del Terrassa es fien de Jordi Cuesta

Jugadors i exjugadors del Terrassa esperen que el nou propietari, Jordi Cuesta, faci front al pagament de 80.000 euros pendents de cobrament. Si no és així, no retiraran les denúncies en la AFE

Sergio Montero, gran capità del Terrassa / FOTO: CLUB
Sergio Montero, gran capità del Terrassa / FOTO: CLUB

Amb la majoria de jugadors fora del club, el Terrassa viurà aquesta setmana moments molt especials sota el comandament del nou accionista, Jordi Cuesta. És l’única persona que ha generat la confiança necessària per reflotar un històric del futbol català. La passada setmana va passar per la Federació Catalana, va realitzar la inscripció corresponent i es va comprometre a resoldre els deutes pendents amb els futbolistes. És més, Cuesta haurà d’abonar els impagaments d’uns altres, ja que, si no fos així, la plantilla ho té clar.

Els futbolistes mantenen les seves denúncies d’impagament en l’Asociación (AFE) i no les retiraran fins que no hagin vist ingressat l’últim euro. Això és el que diuen i la paraula que mantenen amb el nou mandatari del club que aquesta setmana ha de solucionar encara molts problemes.

 

==================