Eloi Pena-Enric Vega, apassionant duel golejador

El duel que ens estan oferint Eloi Pena (Damm) i Enric Vega (EF Jàbac i Terrassa) a la Lliga Nacional Juvenil és espectacular. Els dos futbolistes ja han aconseguit 18 gols

Enric Vega, goleador de la EFB Jàbac i Terrassa, a l'esquerra, amb el seu germà Óscar i el seu bessó a la dreta/ FOTO: E.V.
Enric Vega, goleador de la EFB Jàbac i Terrassa, a l’esquerra, amb el seu germà Óscar i el seu bessó a la dreta/ FOTO: E.V.

El duel entre els dos màxims realitzadors de la Lliga Nacional Juvenil és un altre dels grans al·licients que aquest Grup VII ens ofereix. Eloi Pena figura com pitxitxi de la categoria amb 18 gols en 20 partits disputats (1 de penal), Enric Vega comparteix aquesta posició de privilegi (2 de penal) encara que ha disputat 22 partits. Una dada que val la pena precisar.

Ho feia el mateix interessat a la Redacció de Futbolcatalunya: “em falta un gol que li van donar al meu germà, per error, el dia del Mercantil”. Mentre que la FCF actuaen conseqüència, FC ja ho destaca.

És més, des del passat 29 de novembre, data en la qual es van creuaren la primera volta, i que va acabar amb un marcador de 2-1 pel Jàbac i Terrassa (gol definitiu d’Enric en el 42’), l’egarenc ha anotat 9 per 6 el cerveser. Clar que Eloi no ha estat entre els convocats de Miguel Ángel Samprón en 3 dels últims 4 partits que ha jugat el seu equip per lesió. A falta d’onze jornades per al final de la Lliga, hi ha moltes coses que encara s’han de decidir i el que està garantit és el pols entre aquests dos cracks. La cita del 1 de maig a Horta és un partit per no perdre-s’ho