El Vilaseca es reafirma com el millor equip de la Segona Catalana

Ho diuen els números: 14 victòries i 3 empats dels 17 partits disputats en la primera volta del Grup VI en Segona Catalana. A més ho fa com a equip màxim realitzador i conjunt menys golejat. Els de Javier Manjón se surten

Els vila-secans són el millor equip de la 2a Catalana / FOTO: @vilaseca1966

Finalitzada la primera volta del campionat en la Segona Catalana, solament un equip dels líders de la categoria entre els 108 que militen en els sis grups de la competició pot dir que encara no coneix el dur sabor de la derrota -la EF Guineueta tampoc ha perdut encara, pero no és líder-. La campanya que està realitzant el Vilaseca és excel·lent: 14 victòries i 3 empats dels 17 partits disputats en la primera volta parlen d’un conjunt que el seu objectiu d’ascens és molt més que una realitat. Cert que queda massa temps com per avançar res, però l’equip màxim realitzador de la Segona Catalana (43) i mínim golejat (7) porta números de campió.

Els jugadors de l’Edu Franco tenen davant d’ells un apassionant objectiu que, avui dia, li serveix, com a mínim, per portar-se el títol de campió ‘de campions’ d’hivern encara que pugui valer per a poc més. El més interessant està per arribar.

Abadesenc, EF Mataró, Can Vidalet, Tona i Andorra són els cinc campions dels Grups 1,2,3,4 i 5, respectivament, i solament els del Maresme, al costat del vila-secans, mantenen una diferència de set punts pel que fa al segon classificat. Cinc té el Tona pel que fa al Sant Cristóbal (Grup IV), tres els de Esplugues de Llobregat en relació al Vista Alegre (Grup III), dos els de Sant Joan de les Abadesses enfront del Camprodon (Grup I) i solament un l’Andorra sobre l’Alpìcat.