El Terrassa ja viu la 2a RFEF i el Vilassar la toca

A 90′ perquè aquesta 2a fase acabi, i amb el campió Europa, el Terrassa ja viu la 2a RFEF i el Vilassar la toca. Atenció a l’última jornada amb el conjunt maresmenc com a millor col·locat

Experiència, classe i gol, molt de gol, com sempre per a Josu // FOTO: Terrassa FC

Experiència, classe i gol, molt de gol, com sempre per a Josu // FOTO: Terrassa FC

@ManuelSeguraM

El Terrassa ja viu la 2a RFEF i el Vilassar la toca, però primer lesta de campions al Nou Sardenya amb un Europa que se surt i que busca company per a la 2a RFEF amb especial presència per al conjunt terrassenc.

La igualtat dels egarencs amb el Vilafranca és una realitat encara que els penedesencs no podrien pujar per la seva filiació amb el Lleida Esportiu.

PRIMER, EUROPA; I TERRASSA?

El primer és tornar a felicitar al campió, un Europa que va tornar a guanyar a casa seva. Festa gracienca i nou recital (Cano 14′, Castell 38′ i Pau López 65′) mentre Pau Resta (72′) va posar l’honor per al Girona B.

Qui serà el company de viatge? Ho té molt bé el Terrassa amb partit ajornat per a aquest dimecres 12 encara que el filial gironí pot dir moltes coses. Ara com ara, l’única cosa certa és que s’acomiadaran a Riudarenes mentre el Vilafranca anirà a Granollers.

Excel·lent treball dels de Juanjo García (especialment Josu) enfront del Granollers i gran feina del Vilafranca enfront del Cerdanyola.

VILASSAR: SEMPRE XEVI RAMON

Atenció a aquest subgrup D perquè ningú té el lloc assegurat. El Sant Andreu (39) anirà a Manresa (34) mentre el Vilassar (37) se la jugarà per la segona plaça contra el Castelldefels (35). Gran jornada per al proper diumenge.

Els de Ferran Costa van sumar el seu cinquè empat consecutiu, Fran Orellana (16′ i 68′) va bigolejar enfront de la FE Grama per als mariners i gran homenatge a Xevi Ramon. Els de Peque volien regalar-li una alegria al seu expresident i primer Carlos Cano (54′) i, finalment, Xavi Pluguins (64′) se la van donar a Ca N’Anglada. Un empat és suficient per a ficar-se entre els dos primer.

Xevi Ramon sempre estarà entre nosaltres. El futbolcat ho tindrà sempre present, gràcies // FOTO: UE Vilassar
Xevi Ramon sempre estarà entre nosaltres. El futbolcat ho tindrà sempre present, gràcies // FOTO: UE Vilassar

EXCEPCIONAL SANTS

Això de la UE Sants mereixeria un estudi intensiu. Senzillament sensacional. Cert que la Montañesa no passa pel seu millor moment, però sumar un 0-4 a Nou Barris està a l’abast de pocs. Favio (43′), Guilli (49′), Juli (87′) i Jordi López (p. 89′) van enfonsar una mica més als de Calderé.

D’altra banda, i mancant tota la segona volta d’aquesta segona fase (15 punts) per al final, la lluita serà intensíssima. Ara com ara, l’única cosa certa és que les sis places de descens es pagaran molt cares. Banyoles i Valls encara poden somiar.

En resum: el Terrassa ja viu la 2a RFEF i el Vilassar la toca.


La trajectòria d'aquest equip dirigit per Tito Lossio és extraordinària // FOTO: UE Sants

La trajectòria d’aquest equip dirigit per Tito Lossio és extraordinària // FOTO: UE Sants