El termòmetre no marca sentit comú al Sagnier

L’àrbitre del Prat-Espanyol no autoritza a fer pauses d’hidratació perquè el seu termòmetre no marca sentit comú al Sagnier. Els espectadors van seguir el partit dempeus per falta de graderia i sense possibilitat d’hidratar-se per romandre el bar tancat per responsabilitat consistorial

Prat, Espanyol B, aficionats, premsa, directius...tot el Sagnier ha sofert un calvari amb la calor menys el col·legiat // FOTO: Jordi Mestres

Prat, Espanyol B, aficionats, premsa, directius…tot el Sagnier ha sofert un calvari amb la calor menys el col·legiat // FOTO: Jordi Mestres

@JordiMestres_

La situació que es va viure dins i fora del camp al Prat-Espanyol B va ser esperpèntica. El partit, corresponent a la Segona RFEF, no va tenir pauses d’hidratació. L’àrbitre, el senyor Miquel Domato Pedreira del col·legi balear, va negar-s’hi. Per què?

Doncs perquè el seu termòmetre marcava 27 graus abans de l’inici de partit i, segons el seu criteri, no ho pot autoritzar si no s’arriba als 30. Mentrestant a l’Europa-Ebro, el Pobla de Mafumet-L’Hospitalet, el Barça B-Costa Brava i a l’Espanyol-Atlético de Madrid de Primera Divisió, disputats en la mateixa franja horària, sí que es van fer les pauses d’hidratació.

Pedro Dólera va mostrar-se molt disgustat a la roda de premsa post partit per aquesta circumstància: “Algun dia a un jugador li donarà un infart i tothom plorarà. El termòmetre marca 27 o 28 graus i per no arribar a 30… qui ha dit 30 graus? El fenòmen de la Federació que ha decidit que sigui així no ho entenc”.

Qui és el fenòmen de la Federació que ha dit que no es pot parar si no estem a 30 graus?” PEDRO DÓLERA

DÓLERA: “NO VULL QUE LI PASSI RES A CAP JUGADOR”

La jornada anterior el Prat sí que va fer pauses d’hidratació a Lleida, en un partit que es va disputar en plena tarda. Però aquest diumenge, contra l’Espanyol B i a les 12 del migdia no. “No sóc ningú, un simple entrenador de Segona RFEF. Jo el que no vull és que li passi res a cap jugador meu ni de l’Espanyol”, afegia l’entrenador potablava.

El tema és que amb la lesió de Kuku al minut 37 tan els jugadors de Prat com Espanyol B van aprofitar aquest moment per anar a les banquetes i beure aigua. Segons Dólera, “a la lesió de Kuku he cridat a tots els meus jugadors per hidratar-se i han anat els de l’Espanyol també. No m’agrada aturar el partit, només hem parat per respirar i beure aigua”. A la segona part ja no se’n va fer.

L'única aigua que es va veure al Sagnier va ser la que va sortir de l'aspersor // FOTO: Jordi Mestres
L’única aigua que es va veure al Sagnier va ser la que va sortir de l’aspersor // FOTO: Jordi Mestres

SAGNIER: BAR TANCAT I SENSE GRADERIA

Durant aquest partit no només ho van passar malament els protagonistes de dins del camp, sinó també el públic present a fora. Només uns pocs privilegiats van poder veure el duel des de l’ombra de la tribuna, mentre que la gran majoria ho va fer dempeus i a ple Sol. El motiu? Que la graderia lateral del Sagnier està inacabada i l’obra, responsabilitat de l’Ajuntament, va amb retard.

A això se li ha d’afegir que l’afició potablava tampoc va poder hidratar-se. I és que el bar, també per decisió consistorial, no es va obrir per aquesta jornada. Fonts de la directiva pratenca van assegurar a FutbolCatalunya que es va lluitar fins a l’últim segon, però no va ser possible. Pel proper partit de local s’espera obrir de nou el bar. Per les pauses d’hidratació només cal esperar una mica més d’empatia i sentit comú per part de la tripleta arbitral.