El ‘Sarda’ sap el que toca fer davant la G. Segoviana

Tocarà sofrir fins al final i això ja ho sabia la família del ‘Sarda’ amb Toni Carrillo al capdavant. Davant estarà la Gimnàstica Segoviana per a una competició amb títol de bàsquet (play-out). Els verds no estaran sols

Elhadji Baldeh confia en el seu equip per a derrotar a la Gimnàstica Segoviana // FOTO; Mireia Sanz-Cerdanyola
Elhadji Baldeh confia en el seu equip per a derrotar a la Gimnàstica Segoviana // FOTO; Mireia Sanz-Cerdanyola

Aquest pròxim diumenge (12 hores) es jugarà la vida el ‘Sarda’ de Toni Carrillo. No és un partit més, és el típic partit que aquest modest dels modestos ha hagut de jugar durant tot el curs. Ja no val destacar les enormes diferències entre tots els seus participants, tothom les coneix, només val intentar guanyar a la Gimnàstica Segoviana en una competició pensada amb els peus de Rubiales.

I el ‘Sarda’ no estarà sol a Alacant perquè, encara que és una pallissa d’autocar, els aficionats verds no deixaran sols als seus; estaran en inferioritat en les graderies, per descomptat, però la intensitat no es mesura per la quantitat. Tres autocars més els aficionats que viatgin amb cotxe faran costat al conjunt vallesà des de la graderia. Un aplaudiment per a començar.

ELHADJI I EL ‘SARDA’

Un dels golejadors, Elhadji Baldeh, comenta que “l’equip està concentrat i convençut que podem guanyar. Ha estat una lliga dura, hem sofert baixes importants durant la temporada, però l’equip arriba amb totes les forces per a afrontar aquest últim partit”.

Els gols del davanter del 'Sarda' li fan molta falta als de Carrillo // FOTO: Mireia Sanz-Cerdanyola

Els gols del davanter del ‘Sarda’ li fan molta falta als de Carrillo // FOTO: Mireia Sanz-Cerdanyola

Elhadji sap que “tal vegada no som els favorits, però estem convençuts que tenim les mateixes opcions tots dos equips” i es basa en el fet que “a més, ens acompanyaran des de la graderia desenes d’aficionats (230) que es desplaçaran per a donar-nos ànim i empènyer-nos durant els 90 minuts”

La clau “i el més important és que sortirem a gaudir com hem fet fins ara, però a competir al màxim fins al final”.

LA GIMNÀSTICA, PREPARADA

L’equip castellano-lleonès, dirigit per Ramsés Gil, va acabar tretzè, amb 11 triomfs, 9 empats i 14 derrotes en 34 partits de la Fase regular. Van marcar 37 gols i van rebre 42. Comparin amb el Cerdanyola: 11/9/14, 45 gols marcats per 48 rebuts