El Cerdanyola ho sap: guanyar o guanyar i esperar

El Cerdanyola de Toni Carrillo es juga molt més que tres punts a Les Fontetes aquest pròxim diumenge enfront d’un descendit Huesca B. Es tracta de guanyar o guanyar i esperar altres marcadors de rivals

El capità del Cerdanyola confia en el seu equip al màxim // FOTO: Mireia Sanz

@mireiasanz

No mereix el Cerdanyola un final tan tràgic, ja que porta disputada una temporada espectacular i ara sap que només li val guanyar o guanyar i esperar altres marcadors de rivals igualats en la classificació. Davant estarà un Osca B que ja no es juga res encara que, com diu el tècnic Toni Carrillo, “no vindrà de turisme”.

El ‘Sarda’ haurà de superar al filial mentre que haurà d’esperar també al final d’altres partits com Terol-Badalona, Ebre-Prat i Eivissa I. Pitiusas-Andratx. Els verds ocupen la 15a plaça amb 39 punts producte de 10 triomfs, 9 empats i 14 derrotes; per descomptat que els punts reeixits lluny de casa (8 sobre 51) han estat determinants, però ara només es juguen 3.

OPINEN TÈCNIC I CAPITÀ DEL CERDANYOLA

El capità Dani Martí el resumeix amb poques paraules: “A veure si tenim ara la sort que no hem tingut fins ara i ens salvem directament, tant de bo s’aconsegueixi perquè seria un èxit”. Amb aquest objectiu saben que “així serà, i, si no és així i quedem en play off, ens tocarà lluitar una setmana més”

Toni Carrillo, l’etern tècnic verd, admet que “la competició ha estat capritxosa per la igualtat que ha tingut durant tota la competició perquè la primera volta va estar molt per sobre de les nostres possibilitats.” Durant la segona volta “ha estat més d’acord al que som i ara ens toca intentar salvar la categoria davant un rival que no es juga res, però no vindrà a regalar res”.

Això significa que “cal preparar-se per a competir bé i esperar que altres resultats es puguin donar perquè no són il·lògics, molts rivals es juguen molt en camps d’altres rivals que lluiten per estar a dalt”