DHJ-LNJ: Saragossa, nou líder; pallissa de la Damm

10a Jornada a la DHJ (2 victòries locals, 3 empats i 3 triomfs a domicili), amb el Saragossa como nou líder i 11a, a la LNJ (3/3/3) amb el Espanyol B a la 1ª posició

XAVI RUIZ
Els aragonesos figuren al capdavant de la classificació general/ FGOTO: EDUARDO BERZOSA

El derbi per excel·lència a la DHJ va ser sense cap dubte el partit més destacat de la jornada, Barça i Espanyol ens van brindar un gran partit de futbol, gols, emoció, bon joc, alternançes en el marcador, ho va tenir tot, un partit dels que fan afició i que va guanyar el que va estar mes encertat de cara a portería.

Tot i que qualsevol dels dos equips podia haber guanyat perfectament, no van ser suficients els dos gols d’Ansu i així els blaugranes sumen la seva tercera derrota en les últimes quatre jornades, el qual els hi va perdre el liderat en favor del Saragossa. (Veure MARCADOR i CLASSIFICACIÓ)

Els aragonesos ja manen

Més del que es podia pensar en principi va patir el Sarragossa per endur-se els tres punts en el seu partit contra El Olivar, tot i dominar i tenir algunes ocasions tan sols van poder marcar al minut 1 i després d’una greu errada defensiva de l’equip local. A partir d’aqui, domini estèril, poques ocasions i un Olivar tancat en defensa e intentant sortir esporàdicament, aquests tres punts li serveixen al Saragossa per convertir-se en el nou líder de la categoria.

Partit sense historia el que es va viure ahir entre el Gimnàstic de Manresa i la Penya Arrabal a on els locals van arrasar desde el primer minut en totes les facetes del joc, sense donar cap opció; el 6-1 final ho diu tot, van destacar Gulias i Gassan amb dos gols cada un.

Samprón tira endavant el Cornellà

Important victoria del Cornellà a Lleida, a un partit que es va fer acreedor de la victoria desde el primer minut, unes vegades per falta d’encert i altres per la bona feina de la defensa local però no va ser fins al 60’ per obra d’Abde que es va avançar i establir el definitiu  0-1 els de Miguel Samprón.

Emocionant partit el que ens van deixar Manacor i Europa, molta igualtat i a on l’equip de Gonzalo Riutort va veure com el Manacor per dues vegades igualaba el marcador, tot i que desde el minut 67’ els de Gracia van jugar amb un home de menys per l’expulsió de Sori, especialment dolorós va ser el 2-2 definitiu que va arribar al minut 88’ obra d’Arrom.

Miguel Ángel Samprón, tècnic de lz UE Cornellà/ FOTO: EDUARDO BERZOSA

Girona i Mallorca van empatar (1-1) en un interesant dúel , es van avançar els d’Alex Marsal als 31’ en un bon xut d’Ilyas però poc li va durar l’alegría als locals; cinc minuts mes tard feia el gol de l’empat Victor, ja no es va moure mes el marcador, la segona part va estar molt igualada i amb poques ocasions.

Molt igualat tambè va resultar el San Francisco- Reus, moltes precaucions defensives i més pendents de defensar que d’atacar, el marcador tant sol es va moure amb un xut que va desviar Alex a la seva porteria als 65’, a partir d’aquest moment el Sant Francisco ven plantat sobre el terreny de joc va concedir pocs espais en defensa i el Reus es va veure incapaç de superar la bona defensa balear.

Seguint la tónica de la jornada, Nàstic de Tarragona i Stadium Casablanca, van bridar un algre dúel molt igualat, molt joc al mig del camp, moltes precaucions defensives, molta por de perdre, poc joc d’atac i sense idees van ser els ingredients perque el marcador fos el mateix que al inici del partit (0-0) en definitiva, empat a res.

LNJ: Golejada espectacular a Horta

11ª Jornada a la LNJ destacable per l’empat del lider Espanyol al seu camp contra el Mataró, 2-2, un bon plantejament defensiu li va valer a l’equip del Maresme per endur-se un punt a la seva visita a la Dani Jarque, una primera part espectacular a on el Mataró es va avançar per dues vegades al marcador i l’Espanyol va saber igualar los; la segona part tots dos equips va afinar defensivament i ja no es va moure el marcador, tot i sobretot els llocals van gaudir d’ algunes ocasions. (Veure MARCADOR i CLASSIFICACIÓ)

Golejada del CF Damm a la UE Sant Andreu/ FOTO: EDUARDO BERZOSA

Hat trick de Naranjo

Partit sense historia del segon clasificat, la Damm de Martin Pose es va desfer sense problemes del Sant Andreu per un contundent 7-1, on va destacar Naranjo amb un hat trick, despres d’una primera part igualada cervesers es van desatar en atac.

Bona victoria que allarga la ratxa del Jàbac al seu partit contra el Badalona a on van tenir que remuntar el matiner gol del Badalona al minut 6 obra de Cañabate, però la insistencia local va tenir la seva recompensa amb dos gols a la segona part. Ernest i Jordi van donar la volta al marcador i van demostrar que es un equip que actualment està amb una molt bona dinàmica de joc i resultats.

Cau el Girona a Vilablareix

Vibrant el partit que s’ha pogut veure al municipal de Vilablareix entre el Girona i el F.C. Barcelona a on s’ha registrat un 2-3 per els blaugranes i a on han tingut que suar de debó per aconseguir els tres punts. El més destacat ha estat Jaume Jardi autor de dos dels tres gols visitants i per la banda local destacar Mateo autor dels dos gols dels gironins. Victoria que li serveix al Barça per no allunyar-se dels llocs capdavanters de la clasificació.

Interesant el partit que partit disputat entre el Mercantil i el Vilaseca de Loren, a on els locals han posat punt i final a la bona ratxa de resultats del Vilaseca que tot i la derrota conserva la setena posició a la clasificació, molta igualtat i el partit s’ha decantat per qui ha estat mes encertat de cara a porta.

Trist empat entre el Gimnàstic de Tarragona i el Mollet 0-0, a on uns no volien perdre i els altres ho han intentat pero no han tingut la sort necesaria unes vegades i altres l’encert necesari per fer variar el marcador.

Molta igualtat tambe en el matx entre el Bellvitge i l’At Segre a on els locals no han pogut mantenir la distancia en el marcador després d’avançar-se al marcador al minut 69 amb gol de Yassir ja que a poc del final els visitants han pogut empatar al 83’ per obra de Sergi Pujol.

El Barça no perdona Girona/ FOTO: E.B.

Guanya el Gironès-Sàbat al derbi

Balsàmica victoria del Llagostera a la seva visita al camp del Cornellá, a on ja a la primera part va deixar pràcticament sentenciat el partit en marxar 0-2 , bona actitud, bon treball defensiu i bones sortides a la contra que van donar el seu fruit al 82’ per posar el 0-3 i sentenciar el partit. Anecdòtic va ser el gol del Cornellà al 87’ que tant sols va servir per deixar el definitiu1-3 al marcador.

Victoria del Gironès Sàbat al derbi contra el Palamós a on tots dos equips van sortir amb molt de respecte i a no perdre. Mes encertats van estar  els visitants ja que tot i que el Palamós va sortir a buscar el partit a la segona part; no van estar gens ençertats i si els visitants que va saber aprofitar les poques ocasions que van tenir per endur-se els tres importantisims punts, 1-2 va ser el resultat final