El Sants d’Àngel Gálvez vol ser ambiciós

Se li ha fet llarg al juvenil de la UE Sants aquest final de temporada. Com a tots, encara que una mica més amb la incògnita de la RFEF sobre ascensos i no descensos; bé està el que bé acaba i els blanc i verds estaran a la LNJ

EDUARDO BERZOSA @EduardoBerzosa3
Sants, Gálvez
Un Sants, campió de la Preferent Grup IV // FOTO: E.B.

La UE Sants va acabar aquesta temporada irregular com a líder del Grup IV de la Preferent Juvenil. Amb 51 punts sumats en els 21 partits de Lliga disputats, els de L’Energia han pogut viure l’alegria, encara que sigui confinats, d’un ascens que els retorna a la Lliga Nacional. Bona part de culpa la té el seu tècnic, i també director esportiu del futbol base, Àngel Gálvez. 

Com veu la temporada que ve amb 20 equips?

La temporada que ve serà atípica, curta i molt intensa, pendent de sub-grups, un grup a una volta, alguna cosa que està per veure. El que és clar és que l’equip que comenci bé, tindrà molts números de quedar a dalt, ja que no és el mateix 10 jornades més que 10 menys, el marge d’error serà mínim.

Creu que el nivell serà molt alt?

El nivell serà alt com sempre, però caldrà tenir molt en compte les dinàmiques, ja que el marge d’error serà mínim i també pot ser positiu per a equips recentment ascendits. En aquesta lliga no compta el nom sinó la regularitat i pot haver-hi més d’una sorpresa d’algun equip que comenci molt bé i acabi fent una temporada atípica (tant de bo sigui així, perquè sempre és bonic veure equips com el Cerdanyola a divisió d’honor).

Com veu la propera campanya i a qui veu amb el paper de favorits?

Espero una temporada molt competitiva, treuen els grans de la categoria (Barça, Espanyol, Girona, Damm, Cornellà..) crec que els següents per a poder pujar seran Llagostera, Sant Andreu o Nàstic i algun altre equip que haig de deixar-me.

Sants, Gálvez, LNJ
Angel Gàlvez, tècnic blanc i verd // FOTO: E.B.

Quina és la seva meta, el seu objectiu per al pròxim curs?

Posarem el llistó molt alt i estic convençut que aquesta nova temporada realitzarem un molt bon paper però sobretot gaudirem com ningú. La nostra meta ha de ser ambiciosa, hem de deixar de pensar que acabem de pujar i amb salvar-nos ja ens val, per a això ens quedem on estàvem i segur que estarem a dalt. Hem de ser ambiciosos i pensar a mirar el primer lloc, ja que si tenim aquesta mentalitat el nostre primer objectiu l’aconseguirem. Després ja es veurà, m’agrada pensar en gran, si després fem una temporada mediocre o dolenta és que no haurem fet les coses prou bé per a estar a l’altura de la categoria, però avui dia tenim un molt bon equip amb molta fam de creure, aprendre i competir en cada entrenament i partit.