El Sabadell renuncia a la Copa Catalunya absoluta

El CE Sabadell ha estat la gran absència del bombo per a la primera eliminatòria de la Copa Catalunya absoluta per la seva expressa renúncia. Aquest primer encreuament es jugarà els dies 6 i 7 d’agost

La Copa Catalunya absoluta no comptarà amb la presència del CE Sabadell // FOTO: FCF

La Copa Catalunya absoluta no comptarà amb la presència del CE Sabadell // FOTO: FCF

Sorteig de la Copa Catalunya Absoluta al carrer Sicília i notable absència en el bombo del CE Sabadell, detall que ni ha estat destacat ni explicada la seva absència per part de la FCF. La renúncia de l’entitat que presideix Esteve Calzada ha sorprès encara que s’ha preferit el silenci abans que qualsevol explicació.

Els arlequinats, que encara són pendents de l’elecció de tot el seu organigrama esportiu, encara que sonen Gabri García i Gerard Escoda, entre altres, prefereixen no carregar excessivament la seva pretemporada a l’espera de novetats.

EL SABADELL ARRIBA ALS 1.000

Mentrestant, en l’ordre social, l’entitat vallesana manté intacta la seva il·lusió i ha marcat la xifra dels 1.000 socis. Arnau Ruiz ha estat l’aficionat que ha tingut l’honor de marcar aquesta important barrera.

25 EQUIPS

Pel que fa a la Copa Catalunya absoluta, així queden els aparellaments per a la primera eliminatòria amb 25 equips (4 categories) en joc.

Aparellaments COPA CATALUNYA Absoluta 2022

Aparellaments COPA CATALUNYA Absoluta 2022

D’altra banda, també han quedat definides les semifinals de la Copa Catalunya amateur per al 27/28 d’Agost. Vilobí-Can Cartró i Can Clota Can Cervera-Sabadell B són les dues semifinals. La final està marcada per al cap de setmana (3/4 setembre)

CAMPIONAT DE CATALUNYA AMATEUR

A més d’aquests dos sortejos també s’han produït el de semifinals del Campionat de Catalunya amateur i les semifinals femenines de la Copa Catalunya. Torelló-Porqueres i Sta Susanna-Sant Gabriel s’enfrontaran el 27/28 d’agost.

Ajornat dies enrere, ja que la Lliga va acabar tres setmanes abans per a Montañesa i Tona, la FCF insisteix a mantenir aquesta Fase Final en plena pretemporada. Rapitenca-Tona i Mollerussa-Montañesa lluitaran per a ser el millor equip català de la temporada passada amb plantilles molt diferents.

NOTA: No sols el CE Sabadell ha renunciat a jugar aquesta Edició de la COPA CATALUNYA sinó també el filial del RCD Espanyol. No obstant això, i, fins que no ho hem tingut confirmat, no hem escrit res. Ara, sí