‘El professor’ Paco García Llamas sempre estarà amb nosaltres

REDACCIO
redaccio@futbolcatalunya.com

Paco García Llamas I Manolo Murciano FOTO: fcmartinenc.cat
Paco García Llamas I Manolo Murciano FOTO: fcmartinenc.cat

Aquest és un divendres dur pel futbol català. L’adéu de Paco García Llamas és tan dolorós com esperat segons es podia saber a través del seu entorn familiar. El ‘professor’ s’ha anat, encara que sempre estarà amb nosaltres. Aquest diumenge (11 hores) serà enterrat al Tanatori de Terrassa

Una llarga malaltia ha estat l’únic rival al que Paco García Llamas no ha pogut guanyar. Ha estat una lluita dura, difícil i complicada amb la qual aquest veterà entrenador i professor ha hagut de bregar durant els últims dies de la seva vida. Aquest divendres s’ha conegut que Paco ha mort i serà enterrat diumenge al Tanatori de Terrasa a les 13 hores, on rebrà l’homenatge de tots aquells que han tingut la fortuna de conèixer-lo i compartir futbol.

Després de la seva etapa com a jugador va passar a la banqueta i va treballar des d’abaix per fer-se, poc a poc, un nom com a tècnic. Les categories del futbol base del RCD Espanyol sempre el recordaran, al igual que altres equips que ja han manifestat, a través  de les seves pàgines webs, el seu sentiment i el seu agraïment. Emotiu record del Rubí amb clar reconeixement al seu gran treball, ja que va ser on es va aconseguir el primer ascens a tercera Divisió. Afectuós detall del CE Sabadell, on va exercir tant com a responsable del primer equip com a director esportiu, igual que cal recordar el seu pas per altres entitats com Premià, Mataró i, per descomptat, Martinenc. Al Guinardó va posar el punt final a la seva carrera. No podia més i així ho va fer saber als seus seguidors a través d’una carta sincera.

Paco, a qui molts camps de Catalunya recordaran aquest diumenge amb un minut de silenci, va participar molt activament, tal com recorda la Federació Catalana, com a professor de l’Escola d’Entrenadors durant més de quinze anys. Descansi en Pau.