El president del CDC Torreforta afirma que l'equip està al dia

El màxim dirigent del CDC Torreforta, Luis García, ha afirmat a Futbolcatalunya.com que els problemes econòmics que afectaven als jugadors del primer equip estan solucionats. “Tothom està al dia”, va assegurar

“No hi ha cap problema. Tot està pagat i el dijous comencem a entrenar. No sé qui es posa nerviós ni per què es posa nerviós”. Així de taxatiu i clar es va mostrar el president del CDC Torreforta, Luis García davant la trucada de Futbolcatalunya.com. Fins i tot va donar mostres de sorpresa per la insistència en la situació econòmica del club.

“Miracle? No hi ha cap miracle sinó que les empreses que havien de pagar, ja ho han fet i nosaltres hem pagat. Els diners arriben quan arriben i ja està”, va afegir García per qui la situació s’havia disparat d’una manera “sorprenent”. Vam acabar contra el Reddis una mica ‘tocats’, és veritat, però l’activitat mai ha parat. Hem fet diversos campus i tot va bé. Ja tenim quatre o cinc jugadors nous –ara no me’n recordo bé dels seus noms- i una única baixa oficial (Luigi a la Canonja per motius personals). Tota la resta, com el senyor entrenador, José Miguel López, segueixen”, va afegir.

García, que porta quatre anys com a president i “des de 1988 com a directiu” assegura haver abonat “els 10.000 euros pendents i que ara diguin el que vulguin. Tothom ha cobrat i està al dia”.