El presicandidat Soteras fulmina a Vives

Joan Soteras, presicandidat de la FCF, saca la destral i destitueix (“relleva”) al ja exvicepresident i delegat de Tarragona, Josep Vives. Quinze anys de servei queden enrere per a donar entrada a un altre polític de 68 anys (José Cosano)

L'encara president de la FCF, Joan Soteras, expulsa de la vicepresidència a Josep Vives // FOTOS: FCF
L’encara president de la FCF, Joan Soteras, expulsa de la vicepresidència a Josep Vives // FOTOS: FCF

@ManuelSeguraM

Josep Vives es va veure obligat aquest passat dimarts a acceptar la destitució com a vicepresident i delegat de Tarragona després de 15 anys al càrrec. Així ho van aprovar els expresidents Jordi Roche i Andreu Subies i així s’ho ‘va menjar’ Soteras perquè va ser un dels col·laboradors que li van regalar la seva victòria (avals) davant del seu amic Ivan Carrillo.

Aquest dimarts, després de l’habitual esmorzar de la pomposa junta executiva al restaurant Felipe –es menja de meravella-, es van regalar un exquisit esmorzar pel bé del futbol català i van anar directes a ‘matar’ a Josep Vives. Després vindrien les grans decisions electorals que algun dels presents ja comptarà perquè l’enemic més gran del veterà Soteras està al seu costat.

VIVES RESPON A SOTERAS

El tarragoní Vives ja figura en l'última posició del rànquing federatiu

El tarragoní Vives ja figura en l’última posició del rànquing federatiu

“Que jo dimiteixi? Per què tinc que dimitir? Destitueix-me tu”, li va dir el tarragoní a l’únic mandatari que només veu “hienes, mentiders o carronya” al seu voltant. Mentrestant, ha d’acudir als jutjats, ja que s’acumulen les denúncies en contra seva i també en contra del seu director.

Llaó (68), Bonet (50), Quiñonero (62), Del Pino (62), Sellarès (58) i Soteras (73) –joventut al poder!-, al costat del secretari general Camacho i el director, van acomiadar a Vives. El president dels ‘collons’, el dels ‘pebrots’, el totpoderós que amenaça amb el Carrer (curiós) i utilitza tota la seva influència, va necessitar l’executiva per a fer fora a qui li va buscar vots.

“Crec que ha estat un cessament. Les raons? Només m’ha dit que havia de posar la seva gent a Tarragona de cara a les eleccions”, va comentar Vives a Futbolcatalunya. Home de poques paraules, segueix com a directiu –”ara sóc ‘soldat'”- i marxa trist perquè”l’única cosa que desitjava era acabar el mandat que m’havien encarregat els clubs”.

UNA NOTA MOLT XIMPLE

La trans-nota federativa és el més ‘Ximple‘ que s’ha escrit en els últims temps, cinisme pur i ximpleria absoluta per a “constar l’exprés agraïment” al ja exdelegat.

Abril 2020, 'la junta dels calçot's', al Fortí del Rourell (Alt Camp). quí van començar a remirar a Vives // FOTO: FCF
Abril 2020, ‘la junta dels calçot’s’, al Fortí del Rourell (Alt Camp). quí van començar a remirar a Vives // FOTO: FCF

Aquest dijous es procedirà al relleu oficial i entrarà un expolític, José Cosano (68 anys) per a mantenir la línia d’edat. Informa la FCF que “va ocupar la cartera d’Esports a l’Ajuntament de Tarragona” i, per descomptat, va ser president d’una Associació de veïns.

El verb graciós d’aquest jove andalús de Lora del Rio (68) ja ha dit que “prioritzarà l’atenció als clubs”. Oleeeeeee!! Ah!. Només hi ha 31 directius, queda una plaça lliure; directius, CAP directiva i no serà perquè no hi hagi protagonistes molt ben preparades