El novembre dolç d’Uri Martínez

Els seus números espanten a qualsevol rival. Com a mínim en aquest mes de novembre on porta sumats tres ‘hat trick’ en quatre partits. Uri Martínez ha fet líder amb els seus gols el CE Mataró i encara pot augmentar el seu compte diumenge vinent

Uri Martínez, golejador // JOSEP RIBAS-CE MATARÓ

Porta molts anys marcant gols encara que els seus números mai han estat millor que els d’ara. Uri Martínez (24 anys) acumula tres ‘hat trick’ en quatre partits en el CE Mataró, la qual cosa li manté a la segona plaça dels golejadors del grup segon de la Segona Catalana, però el seu equip és líder amb diferència de dos punts sobre el Lloreda i tres sobre el Ripollet. Ara per ara, aquesta temporada Uri ja ha anotat 10 i 9 han estat en aquest mes de novembre, distribuïts així,

Mataró – Carmelo 4-1 (2 de novembre) TRES GOLS
Canyelles – Mataró 2-3 (9 de novembre) TRES GOLS
Sarrià – Mataró 0-4 (23 novembre) TRES GOLS

Només es va quedar sense marcar el 16 de novembre, en el Mataró – Catalònia (5-0) on va jugar 58 minuts. “Des que es va lesionar el capità, l’entrenador, José María Polo, em va manar que avancés la meva posició i no m’ha anat gens malament”, declara a FutbolCatalunya aquest futbolista que combina el futbol “sense cobrar un euro” amb el seu lloc de treball en una botiga d’esports de la casa ‘Décimas’ a la Gran Via (Barcelona). Content és poc. “Dels 30 que porta l’equip, 10 són meus encara que sempre el més important és que guanyi l’equip i puguem pujar a Primera Catalana”.

Aquest és el desig més gran d’aquest mataroní que va passar per la Ferran Martorell, Fundació Sánchez Llibre, Badalona, Mataró, Poble Sec, Vilassar de Dalt i Mataró des d’on vol arribar on més alt pugui arribar. Excompany de grans futbolistes com Alex Rodríguez, Gerard Muñoz i molts altres que estan repartits pel món, Uri desitja repetir una altra jornada d’èxit de cara a la meta contrària aquest proper diumenge davant el Dinàmic Batlló i amb aquest objectiu sortirà.

Uri Martínez (Mataró), a la seva feina
Uri Martínez (Mataró), a la seva feina

Aquest possible ‘pòquer’ golejador tampoc li tornarà boig encara que li servirà per portar la seva moral pels núvols. Això sí, no s’endurà la pilota a casa: “El club sempre em diu que els costa més de 20 euros cada bimba i que no hi ha pilotes suficients. Tant me fa, és més important marcar”.

Per cert, missatge per al seu competidor golejador, Vicente Bermúdez (Lloreda), actual Pitxitxi del grup -i del futbolcatalà fins a Segona Catalana- amb 14 dianes, dues de penal. “Jo només he sumat un gol dels 10 de llançament de falta, però la resta han estat jugades, no de penal. Amb Vicente vaig coincidir en el Vilassar de Dalt i també marca molts gols. Jo només em fixo en el que faig jo i crec que el proper partit és el més important”.