El nou Sant Cugat d’Alcázar pren forma

A punt d’acabar juny, el Sant Cugat FC ja té gairebé tancat el seu ‘roster’. Un emigrant que torna al futbol català, Oriol Alcázar, encapçala un projecte que, com diu el seu president, no vol ser “resultadista”

Una imatge del vestidor del Sant Cugat de la temporada passada. Més de la meitat segueixen // FOTO: @SantCugatFC
Una imatge del vestidor del Sant Cugat de la temporada passada. Més de la meitat segueixen // FOTO: @SantCugatFC

Amb la renovació de més de la meitat del bloc de la campanya de l’ascens, el Sant Cugat afronta un repte a una Primera Catalana on torna després del descens a la primavera del 2019. 13 futbolistes que segueixen i un nou entrenador, Oriol Alcázar, qui després de la seva experiència a Tailàndia torna a un club que no desconeix.

No segueix l’entrenador de l’ascens, Joan Garcia. La directiva vallesana va decidir que el tècnic no continuaria a mitjans del mes de maig. “Hem optat per no ser un club resultadista i hem considerat que el més convenient per l’equip i per la millora del conjunt era incorporar a Oriol Alcázar, un entrenador molt format i preparat”, manifestava a Tot Sant Cugat el màxim mandatari del club, Llorenç Santasusagna reelegit com a president el passat mes de febrer- per justificar el canvi a la banqueta. I així es va acomiadar Garcia del club des de les xarxes socials,

El nou entrenador ha signat per dues temporades i amb ell arriben –fins al matí d’aquest dilluns 22 de juny – nou cares noves. Entre elles, un vell conegut con el davanter Uri Peix, després del seu pas pel filial. La majoria, amb experiència recent a la Primera Catalana, como ara els jugadors del Santboià Manel Montoya i Ferran Roca, l’ex del Rubí  Marc González o el fins ara jugador del Vic Marc Pilar.

El migcampista Alex Carazo, un dels qui renoven // FOTO: @SantCugatFC
El migcampista Alex Carazo, un dels qui renoven // FOTO: @SantCugatFC

Amb ells, bona part dels protagonistes de l’ascens, amb més renovacions a la part defensiva. Segueixen els dos porters de la temporada passada i cinc futbolistes de la rereguarda roig-i-negra. Tots ells, amb passat al planter del club vallesà, la qual cosa és sempre una de les grans apostes d’un club que confia en el seu futbol formatiu.

Naoufal, Nico Porto, Kevin Caballero, Gerard Grau i Dani Alcayde són les baixes comunicades pel club.

Els 22 d’Oriol Alcázar (a 22 de juny)

Porters: Manel Martí i Guillem Nadal.

Defenses: Arnau Benet, Marc Capel, Jordi Rodríguez, Xevi Jiménez, Marc Arnau, Marc González (Rubí) i Víctor Rodríguez (Mollet).

Migcampistes: Álex Carazo, Ferran Vera, Xexi Mas, Ernest López (Jabac) i Manel Montoya (Santboià).

Davanters: Joel Mateos, Guillem Benet, Jordi Ranera, Marc Rodríguez (San Lorenzo), Marc Pilar (Vic), Simón Basanta (CFS Eixample), Uri Peix (Sant Cugat B) i Ferran Roca (Santboià).

Un dels reforços a la davantera és l'exjugador del Vic Marc Pilar // FOTO: @SantCugatFC
Un dels reforços a la davantera és l’exjugador del Vic Marc Pilar // FOTO: @SantCugatFC

SEGUIU EL MERCAT DE PRIMERA CATALANA A FUTBOLCATALUNYA