El misteriós canvi de pantalons a Vilassar

Va ocórrer aquest passat diumenge en el Xevi Ramon de Vilassar de Mar. Els locals de Peque s’enfrontaven al San Cristóbal però en el descans el col·legiat va decidir un intercanvi de pantalons per a major distinció. Curiós Robas Bondía

San Cristóbal, samarreta
Canvi de pantalons per part del San Cristóbal/FOTO: Gentilesa de Marc Elvira

Les imatges poden parlar per si soles, és més, parlen. De fet, el senyor col·legiat Héctor Robas Bondía no va apreciar cap irregularitat en les indumentàries de Vilassar o de San Cristóbal al principi del partit. Els locals, com es pot observar en les fotografies del nostre company Marc Elvira, lluïen pantalons blaus, mitjanes vermelles i la seva habitual samarreta blanc-i-vermella.; els visitants van aparèixer amb la seva samarreta blanc-i-blava, mitjanes blaves i pantalons vermells. Això va valer durant els primers 45 minuts.

Tercera, San Cristóbal, pantalons
Once inicial parroquià en el Xevi Remon/FOTO: Gentilesa de Marc Elvira

Després va arribar el canvi de colors. En l’acta, Robes s’explica a mitges: “La segona part ha donat inici amb 5 minuts de retard degut a que l’equip San Cristóbal CP ha canviat el color dels pantalons de la seva indumentària. El canvi de pantalons ha estat gràcies a la col.laboració de l’equip local Vilassar Mar, UE que ha cedit l’equipació. Revisat el contingut de l’acta pels delegats dels dos equips sense fer cap objecció a la mateixa”. 

Tercera, San Cristóbal, pantalons
Gol visitant a Vilassar amb pantalons blaus/FOTO: Gentilesa de Marc Elvira

Segons diversos testimonis presencials, l’entrenador local Peque i alguns futbolistes es van queixar que es confonien amb els rivals i se li va demanar al San Cristóbal que es posessin els seus habituals pantalons blaus. Els parroquians, sorpresos per aquesta petició arbitral, van respondre que no portaven aquesta indumentària, ja que precisament es van desplaçar amb la vermella per a no coincidir amb els locals i es va encendre la llum: els de Ballabriga recollien la peça blava dels locals mentre que els de Peque es posaven la vermella inicial dels visitants.

Curiós intercanvi de pantalons i problemes importants de visió que el col·legiat va solucionar de forma poc habitual