“El meu advocat me’l pago jo, no com Soteras i Calle”

L’exdelegat del Penedès-Garraf, Manel Durán, prossegueix la seva creuada personal enfront dels dirigents de la FCF i multiplica les seves demandes

Manel Durán, exdelegat de la FCF (Penedès-Garraf // FOTO: FCF
Manel Durán, exdelegat de la FCF (Penedès-Garraf // FOTO: FCF

@ManuelSeguraM

Manel Durán és l’exdirectiu més actiu que està mostrant la seva voluntat de transparència respecte als directius de la FCF amb múltiples demandes i querelles. Les dues últimes referencien a l’anterior ‘Comissió Econòmica’ i al director José Calle per “delicte continuat d’administració deslleial”

Manel creu que “he de defensar als clubs i la meva dignitat personal perquè estan per sobre de tot”. Encara que “el meu advocat em costarà diners i me’l pago jo, no com Soteras i Calle”, de la meva butxaca“, com també els costa “a moltes famílies que els seus fills juguin i paguen. Per cert “qui millor per defensar-me, que un prestigiós advocat de Barcelona que va ser President del Tribunal Català de l’Esport?“,

DURÁN PAGA DE LA SEVA BUTXACA

És més, “molts han hagut de plegar, el passen molt malament, i, mentre la FCF deia que el 7 de desembre es tornaria a jugar, digués el que digués Procicat i el Govern. Així admetien més llicències encara que sabien que no es podia jugar”.

Aquesta situació d’enfrontament, que ja va mantenir quan estava dins de l’anterior junta, la mantindrà fins al final. “Ara estic sofrint pressions i insinuacions, a través de wachaps de Calle, però ja veurem el que passa amb tot això”, comenta.

ELS GREUS INSULTS DE CALLE

L’imputat director de la Federació ja va ser trist protagonista enfront del president covard i els seus directius “quan em va dir estrenyent les dents ‘si em tornes a esmentar, et trenco el cap, cabró'”. O quan li va dir, “pocavergonya, fill de puta i marica en una altra junta, i ni Soteras ni ningú va dir res“.

Ara, una nova demanda retornarà al director als Jutjats, ja que “Calle va subscriure dos contractes laborals a temps complet incompatibles entre ells, a l’ésser el seu treball tant a la FCF com a l’RFEF, presencials en la seva integritat”.

L'exresponsable federatiu es defensarà amb ungles i dents dels actuals responsables de la Federació  // FOTO: Captura
L’exresponsable federatiu es defensarà amb ungles i dents dels actuals responsables de la Federació // FOTO: Captura

En resum, la Comissió Econòmica va decidir “continuar abonant el seu sou (fins a 95.000 euros bruts mensuals) per no fer cap treball”.

INDIGNANT PERMISSIBILITAT DE SOTERAS

Aquesta postura de permissibilitat de Soteras va ser indignant com ho van ser les paraules que l’actual president li va dedicar quan li van negar l’entrada a una reunió de delegats.

Aquest va ser l’episodi: “Joan va dir, davant de molts testimonis que l’escoltaven pel mòbil del secretari (mans lliures), que no em deixessin entrar per res del món i que, si no feia cas, em tiressin escales avall”.

Durán, que formava part de la candidatura d’Alex Talavera, compta amb la majoria de clubs de la seva zona i així ho han demostrat en les urnes. 40 clubs sobre 51 van donar el seu vot al seu exdelegat.

“El meu advocat me’l pago jo, no com Soteras i Calle”

"No m'oblidaré mai de les frases del director: 'pocavergonya, fill de puta i marica; ni el president @FCF_CAT ni ningú va dir res“.

Nova demanda de l'exdelegat del Penedès-Garraf  

https://futbolcatalunya.com/el-meu-advocat-el-pago-jo-no-com-soteras-i-calle/
#futbolcat
OJO al dato! Soteras va admetre greus insults de l’empleat Calle a dues juntes a Manel Durán // FOTO: Captura