El Manlleu de Manel Sala va com un tir

Només s’han jugat 6 jornades encara que ja és suficient argument per a pensar que aquesta pot ser la definitiva per a un Manlleu llançat de la mà de Manel Sala

Triomf solidari contra el càncer d'un Manlleu líder amb Manel Sala // FOTO: AEC Manlleu

Triomf solidari contra el càncer d’un Manlleu líder amb Manel Sala // FOTO: AEC Manlleu

6 partits i 6 triomfs en 6 jornades,11 anotats per 4 rebuts és un balanç envejable per a qualsevol, però que només ofereix el Manlleu de Manel Sala. Líder del grup I de la Primera Catalana presenta 18/18 punts, marca que cap altre equip presenta en aquesta categoria.

Els osonencs, que compleixen la 7a temporada consecutiva en 1Cat, van per totes i, si bé encara queda moltíssim per recórrer, es poden permetre somiar.

Les seves 10 temporades consecutives en Tercera (2007-2017) al costat de les 8 en l’antiga Segona Divisió B (1989-1997) estan en el record, però aquí estan.

UN MANLLEU LETAL

Tres triomfs a casa i tres a domicili completen aquest inici fulgurant; al Municipal van superar a Cardedeu (1-0), Mollet (2-1) i Banyoles (3-1). Lluny de casa seva, van fer el mateix enfront d’EB de Tosca (0-1), Roses (1-2) i EF Mataró (1-2).

Paper realitzador important i decisiu per a Omar amb 5 gols, a 2 de l’habitual Pitxitxi del Bescanó, Brice Keumanga.

AL CAPDAVANT, MANEL SALA

Clar que el paper clau d’aquest nou Manlleu es diu Manel Sala. El paper de l’entrenador vigatà els manté líders amb 3 punts més que el seu immediat seguidor, el Roses.

L’històric golejador local va aterrar a la banqueta l’estiu del 2019, va renovar en el 2022 i acaba d’ampliar, al costat de Gerard Casanova, fins al 2024.

Amb una plantilla en la qual es mantenen 14 futbolistes del curs passat, van arribar 8 cares noves per 6 baixes. Aquesta és la gran basa de Sala per a lluitar per la 1a posició d’un grup complicat.