El Lleida Esportiu, obligat a reinventar-se

Els blaus no han fet cap fitxatge i tampoc han renovat cap futbolista dels que acabava contracte. Set jugadors segueixen al Camp d’Esports, on encara no s’ha anunciat data d’inici de la pretemporada

JORDI MESTRES @jordimestres7
Trilles i Liberto ja no vestiran més de blau // FOTO: Jordi Echevarria

Jordi Esteve i Molo tenen feina de cara a la confecció de la plantilla del Lleida Esportiu 2020-2021. Els blaus, privats d’optar al play-off d’ascens la temporada passada, hauran de fer un equip pràcticament nou. I és que només set futbolistes tindran continuïtat respecte al bloc que tan bon any va fer el curs anterior. Pau Torres, Simic i Raúl González tenen contracte, com també els sub 23 Eneko, Joanet, Alpha i Víctor Vidal.

Alguns futbolistes ja han fet públic que no seguiran al Camp d’Esports, com per exemple Adri León, Liberto Beltrán, Joan Oriol i Marc Trilles. Els dos últims jugaran al Nàstic de Tarragona la propera temporada a falta de confirmació oficial.

A dia d’avui la plantilla de cara a la temporada vinent estaria conformada per set futbolistes. 13 acabaven contracte i la intenció del cos tècnic és poder comptar amb un mínim de tres o quatre jugadors d’aquests, però de moment no hi ha novetats al respecte. Tampoc pel que fa a la pretemporada, que no té data d’inici. Altres clubs com Espanyol B i Nàstic han començat la preparació, mentre que Olot o Badalona ja han anunciat que la propera setmana donaran el tret de sortida.

Un recurs pendent

A falta de confirmació oficial, la Segona B està previst que comenci el 26-27 de Setembre. Cal recordar que el Lleida va presentar un recurs al jutjat contenciós-administratiu de l’Audiència Nacional sobre la decisió de la RFEF d’acabar la temporada sense descensos i amb el play-off decidit sense jugar les 10 jornades restants. La intenció del Lleida Esportiu és ben clara i així ho va demostrar el club amb el comunicat del passat 1 de Juliol.