El Lleida Esportiu B iniciarà els entrenaments el 29 de juliol

El Lleida Esportiu B iniciarà els entrenaments de la pretemporada 2015/2016 el dimecres 29 de juliol, i jugarà un total de cinc amistosos de preparació per a la lliga, tots ells a domicili

Lleida Esportiu B 2015-2016 en acció/ FOTO: CLUB
Lleida Esportiu B 2015-2016 en acció/ FOTO: CLUB

El filial blau s’exercitarà en sessions diàries de dilluns a divendres, i disputarà un partit cada dissabte del mes d’agost: dos enfront equips de la Tercera Divisió aragonesa, i tres davant conjunts de Segona Catalana de les comarques lleidatanes.

El primer rival dels de la Terra Ferma serà el CD Binéfar, l’1 d’agost a l’estadi Los Olmos, i una setmana després, el dia 8, visitaran el CF Bellpuig, al Camp Municipal de la localitat urgellenca. El següent adversari a qui s’enfrontaran els lleidatans serà la UD Fraga, el 15 d’agost, a La Estacada, mentre que el dia 22 es mesuraran a la UE Tàrrega, al Camp d’Esports Municipal Joan Capdevila. Al seu torn, els blaus tancaran el calendari de xocs amb l’AE Alcoletge, el 29 d’agost al Camp Municipal de la població segrianenca.

Així mateix, cal afegir a aquesta llista el parell d’encontres ja coneguts dels quarts de final de Copa Lleida, que el Lleida B afrontarà contra l’EFAC Almacelles, el dimecres 12 d’agost a fora i el 19 a casa. En cas de passar l’eliminatòria, el filial blau prendria part en la semifinal, el dia 26, i si la superés, en la final del 2 de setembre, just la mateixa setmana de l’inici del campionat de Primera Catalana, en què s’enfrontarà al CF Vilanova Geltrú a casa el 5 o 6 de setembre.