El Lleida Esportiu B, en ple stage al Prades Park

El Lleida Esportiu B es troba en ple ‘stage’ de pretemporada al Prades Park, on va arribar-hi ahir diumenge pel matí, i hi romandrà fins demà dimarts per la tarda

Els d'Albadalejo, en ple stage al Prades Park / FOTO: LLEIDA ESPORTIU
Els d’Albadalejo, en ple stage al Prades Park / FOTO: LLEIDA ESPORTIU

L’equip filial blau, integrat per un total de 21 components, s’exercita diàriament al camp de futbol del resort, de gespa natural, amb sessions dobles de treball, abans de rebre aquest dimecres l’EFAC Almacelles al Complex Esportiu del Segrià, a Torrefarrera, en la tornada dels quarts de final de la Copa Lleida (20h).

El tècnic del conjunt, Gerard Albadalejo, ha posat en valor “la cohesió” que aporta l’estada al càmping del Baix Camp al grup, format per molts de futbolistes nous. “No hi ha res millor que la convivència per poder fer pinya, a més de disposar de tranquil·litat, amb moltes hores per assimilar els conceptes, i amb una temperatura ideal per realitzar entrenaments llargs”, ha manifestat el preparador, tot remarcant la seva satisfacció amb “el rendiment físic dels jugadors, en una fase de millora molt important”, ha destacat.

A partir de demà, torn del Juvenil A

El Lleida B passarà el relleu al Juvenil A del club blau demà dimarts per la tarda, quan el filial finalitzarà el seu ‘stage’ al Prades Park, i a la vegada l’equip dirigit per Ruben Arola iniciarà el seu fins al dijous. Situat a 1.000 metres d’altitud, el resort esdevé un magnífic espai per realitzar estades esportives, i ofereix múltiples opcions lúdiques als seus visitants, tant a l’interior de les seves instal·lacions, amb piscina i un restaurant especialitzat en cuina d’alta muntanya, com en l’entorn natural que l’envolta.