El Lleida E. reclama 27.000€ a la FCF

El no-partit Catalunya-Mali va pel camí d’acabar molt mal, ja que, dos mesos i mig després d’anunciar la seva anul·lació per “motius de força major”, no se sap qui assumirà unes despeses que reclama el Lleida E. a la FCF

El passat 28 d'abril va haver-hi visita molt nombrosa de la FCF al Municipal d'Esports // FOTO: Lleida Esportiu
El passat 28 d’abril va haver-hi visita molt nombrosa de la FCF al Municipal d’Esports // FOTO: Lleida Esportiu

@ManuelSeguraM

Dos mesos i mig després que la Federació de Mali comuniqués a la FCF l’anul·lació del partit amistós enfront de la selecció de Catalunya, la notícia continua pendent de resolució econòmica. Sense novetats que oferir –Joan Soteras està més ocupat a rebre abraçades per la seva magnífica ‘gestió-. aquesta trobada que havia de servir també per a homenatjar a Bojan Krkic, segueix en una nebulosa.

No obstant això, el Lleida Esportiu ja ha comunicat a la Catalana que les despeses prèvies a aquest 8 de juny pugen més de 27.000€ i aquesta quantitat es desitja cobrar.

MÉS DE 27.000€ DE DEUTE

Al Lleida Esportiu li importa molt poc qui pagui (FCF, organitzador, promotor, Mali…). Va haver-hi una inversió i es vol aconseguir el retorn. El passat 5 de juny, quatre dies després de ser oficial l’anul·lació del partit, “vam passar una relació de despeses (27.100 euros) per ressembrar els dos camps (entrenament i el de joc). A més, vam haver de pintar les baranes del Camp d’Esports, millorar seients i tota la logística de venda d’entrades. És a dir, totes les despeses que s’havien desemborsat”, comenta a Futbolcatalunya, Vicente Javaloyes, director general de l’entitat ilerdenca.

L’INTERLOCUTOR DEL LLEIDA E. ÉS LA FCF

És clar que “teníem previst assumir aquesta inversió amb el 50% de la taquilla, però, com no existeix, les despeses són aquí. Tenim confiança i esperem que la companyia d’assegurances o la Federació de Mali o qui porta a la selecció assumeixi aquestes despeses”.

La Catalana es va desplaçar diverses vegades en grup a Lleida per a lligar tots els punts del contracte // FOTO: Lleida E.
La Catalana es va desplaçar diverses vegades en grup a Lleida per a lligar tots els punts del contracte // FOTO: Lleida E.

En qualsevol cas “nosaltres licitem per ser seu perquè era també un homenatge a Bojan, van treure a concurs les condicions, vam donar la nostra proposta i ens la van adjudicar. El nostre interlocutor ha estat sempre la Catalana, no Mali, nosaltres parlem sempre amb el secretari general, Camacho”.

Javaloyes recorda que “va venir una delegació de 7/8 persones per a revisar les instal·lacions, requerir detalls i ens la van adjudicar tres dies. Nosaltres teníem unes expectatives importants amb aquest partit i també hem sofert danys morals i així li ho comuniquem per escrit a la FCF”.

“ACTUAREM CONTRA QUI SIGUI”

El Lleida E. segueix sense saber “aquest concepte de força major”, com pràcticament tothom, encara que tampoc Joan Soteras ofereix cap novetat. En qualsevol cas, el director general de l’entitat entén que “pagarà la FCF i ells ja reclamaran a la companyia d’assegurances, a l’organitzador/promotor del partit o a qui sigui. Ara estem parlant, però, segons el que diguin, actuarem contra qui sigui”