El Lleida E. no surt de la seva pèssima realitat

Numància i Lleida Esportiu no disputaran el seu partit de Lliga aquest pròxim diumenge després d’haver acceptat l’RFEF la petició del club per al seu ajornament per nou casos de COVID. La plantilla afirma el contrari i l’entitat no surt de la seva pèssima realitat

Els futbolistes que queden de la plantilla del Lleida E. ha treballat avui en les instal·lacions // FOTO. Dani Badia

Els futbolistes que queden de la plantilla del Lleida E. ha treballat avui en les instal·lacions // FOTO. Dani Badia

El Lleida E. no surt de la seva pèssima realitat i això que és difícil poder fer-ho pitjor, jornada a jornada. La pèssima realitat del club de la Terra Ferma ha viscut un nou capítol per a la tragicomèdia en veure’s ajornat el pròxim partit de Lliga a Sòria per “nou casos de COVID”; això diu el club, ja que la plantilla opina el contrari.

LA PÈSSIMA REALITAT DEL LLEIDA E.

El club va anunciar aquest matí de dimarts que la llista d’afectats per un nou brot de COVID ascendia a nou positius i al voltant de les 13 hores va emetre un comunicat de 6 línies per a informar sobre la resolució d’ajornament de la RFEF.

https://twitter.com/Lleida_Esportiu/status/1478689930255740930?s=20
COMUNICAT LLEIDA ESPORTIU

Mentrestant, la primera plantilla treballava la seva sessió d’entrenament sense Gabri García perquè el de Sallent és un dels KO pel maleït virus. Jugadors i tècnics es van assabentar de la nota del club i van reaccionar poc després:

COMUNICAT PLANTILLA LLEIDA ESPORTIU

ATENCIÓ a les frases finals del text perquè els interessats deixen clar que per a diumenge que ve només hi hauria un futbolista afectat pel que es podria jugar perfectament.

Pèssima realitat la que embolica al Lleida Esportiu amb els directius desapareguts, sense ànim de negociació, amb molts futbolistes que se n’han anat i amb els quals segueixen afectats de totes les maneres.

El tècnic Gabri García és un dels afectats per COVID de la plantilla // FOTO: Lleida Esportiu

El tècnic Gabri García és un dels afectats per COVID de la plantilla // FOTO: Lleida Esportiu

AL·LEGACIONS DEL NUMÀNCIA

No sembla importar-li ni incomodar molt aquesta pèssima realitat als Esteve ja que, a més, les autoritats polític-federatives prefereixen eludir responsabilitats.

No obstant això, la història pot acabar malament, ja que el Numància acaba de presentar al·legacions “després de les versions contradictòries”.