El Lleida E. afronta un procediment amb els seus futbolistes

10 jugadors del club han presentat un procediment abreujat d’alliberament de llicència per impagaments el club ha frenat sis d’ells pagant els deutes pendents i presentant alegacions, mentre que no afrontarà els de Quim Araujo i Pedro Inglés. Colau, per la seva part, ja fa setmanes que se li va donar la baixa

Tot i ser a porta tancada, l’últim partit de l’any al Camp d’Esports va deixar aquesta imatge d’unió entre futbolistes i aficionats // FOTO: Jordi Echevarria

@JordiMestres_

Ahir es va viure un capítol més en la complicada temporada que s’està vivint al Camp d’Esports de Lleida. La meitat de la plantilla, uns 10 jugadors, va presentar un procediment d’alliberament de llicència pels deutes pendents del club amb els mateixos. El Lleida Esportiu va haver d’afrontar-los, ja que de no solucionar-los es trobaria en una situació dramàtica sense poder fitxar i havent d’alliberar als jugadors.

El club va frenar-lo pagant els deutes pendents amb Joan López, Yasser El Arbaoui, Pereira, Monterde, Sanku i Pladevall. En el cas de Pedro Inglés, Modest i Quim Araujo la decisió ha estat no fer-ho. Per últim, a Colau se’l va rescindir fa unes setmanes.

PÈSSIMA IMATGE DEL LLEIDA

Aquest procediment, el d’alliberament de llicència es pot reclamar per part del futbolista quan se li deuen tres mensualitats o més, com és el cas. La única manera de frenar-lo un cop reclamat és pagar íntegrament el 100% dels deutes pendents per evitar que el futbolista sigui baixa i que no es pugui fitxar a la següent finestra de mercat.

El Lleida Esportiu ha decidit no afrontar el procediment del capità Quim Araujo // FOTO: Jordi Echevarria

ARAUJO I PEDRO INGLÉS APUNTEN A BAIXA

Aquest sí que sembla el destí de Quim Araujo i Pedro Inglés. La següent Comissió Mixta de la RFEF determinarà l’alliberament d’aquests dos futbolistes si el 100% dels deutes del club no estan solventats i això és el més probable tenint en compte el comunicat blau. Si els dos es volen quedar poden, com també assenyala el text del club, però seria sense cobrar o cobrant tard com fins ara.