El Llagostera ‘B’ pispa el liderat al Farners

Canvi de líder i primera desfeta de la Fundació Grama a mans del Manresa. Can Vidalet resisteix i puntua per vuitena setmana consecutiva. A més, victòries sonades i amb remuntada inclosa de Lloret i Vic

ENRIC ARCALÀ @enricarcala
El filial del Llagostera segueiex imparable/ FOTO: @CanyerosLlagos

Permuta al liderat en el derbi gironí de dissabte a La Selva. El Farners s’avançava amb gol de Pep Muniesa, però el filial llagosterenc capgirava el marcador en el tram final amb dianes Lucas Allende i Alexis Sanchez. Segon derrota del curs dels homes de Pau Menéndez, que no coneixen la derrota des de la primera jornada a Cardedeu. Els selvatans queden a un sol punt del de Javier Salamero, amb 17. Molt a prop de Santa Coloma, a Lloret, els blauets d’Edu Urdiales continuen en línia ascendent i arreplegant punts a cada jornada. Aquest cop, doblegaven un os dur de rosegar com la Montañesa. RESULTATS 8a JORNADA I CLASSIFICACIÓ

Els de Nou Barris estrenaven el marcador mitjançant Fran Bea, però en cinc minuts gloriosos Gous i Rubén Martinez s’encarregaven d’establir el 2-1 final. El Lloret està on fire: ha sumat catorze dels últims divuit punts disputats i no perd des de la segona jornada. Pas enrere, per contra, de la Monta, que veu frenada la progressió en l’engraellat.

Qui puja quatre llocs de cop és el Vic. Els vigatans semblen sentir-se molt més còmodes com a visitant que no pas com a locals. Ahir revertien el marcador en contra al complex Olympia de Sabadell i sumaven la segona victòria a domicili de la temporada. En un minut rabent i espetegant, Peque i Eloi eixugaven el gol arlequinat de Sergio. Els de Xevi Melero i Rafa Rodríguez sumen tretze punts mentre que el filial en té 12 i ahir perdia la condició d’imbatut a Sabadell. A Sant Cugat, els de Lluís Macià obrien el pot de les essències i endossaven un 5-0 al Castellar en vint-i-minuts de bogeria santcugatenca. Els castellarencs marcaven el gol de l’honor a les acaballes del matx. Doblet d’Ori Peix i segona victòria d’un Sant Cugat que amb set punts encara es manté en descens, on sembla condemnat –atesos els números signats fins ara- el Castellar, amb un sol punt.

La imbatibilitat del grup 1 té nom i cognom: el Can Vidalet no deixa el braç a tòrcer i continua sumant per vuitena setmana consecutiva. Avui fins i tot desaprofitava un penal a favor amb l’1-1 definitiu al marcador de Cardedeu. Els de Jordi Lopez s’avançaven amb gol de Morales, però Cristian posava la igualada al cap de cinc minuts. Empat insuficient per al Cardedeu, penúltim amb 5, i el Can Vidalet és tercer amb 14. La Fundació Grama cedia la condició d’invicte a Santa Coloma davant la complicada visita del Manresa de José Solivelles. Un solitari gol del sempitern Manel Sala donava tres punts molt valuosos als bagencs i dinamitava el Municipal de Can Peixauet. Davallada de la Fundació en les últimes jornades, amb set punts dels últims divuit.

El Jupiter, mentrestant, calcava el resultat de fa dues setmanes a La Verneda i guanyava per la mínima el San Juan de Montcada. El gol de Geri val tres punts més i els grisgrana en tenen nou. Per contra, el San Juan continua sense puntuar lluny de Montcada i es juguen les garrofes cada dues setmanes a la Bombonera

En els dos partits que tancaven el diumenge, dues victòries locals. La Jonquera vencia per la mínima el Banyoles amb gol de Javi Revert. Els fronteres sumen deu punts, mentre que els d’Adam Fontes no han aconseguit puntuar encara lluny de l’Estany. Per últim, el Manlleu s’espolsava les males vibracions del cas Santanera amb una golejada convincent contra el Mollet (3-0) de Xavi Moro. 13 punts per als manlleuencs i 9 per als molletans.