El Júpiter allarga la vida del Reus Deportiu B

El CE Júpiter ha comunicat avui a la Federació Catalana el seu acord amb el Reus Deportiu per a ajornar el partit de Lliga corresponent a la segona jornada del campionat en Primera Catalana. Fins a Lloret encara queden dies

Júpiter, La Verneda, Joan Rion
Joan Rion, president, és el quart per l’esquerra/FOTO: CE Júpiter

Quan es preveia que aquest pròxim diumenge es produiria la segona incompareixença del filial del Reus Deportiu enfront del Júpiter, un acord per a ajornar aquest partit entre els dos clubs ha estat la sortida roig i negra a la seva exclusió. Als gris i grana li ‘van tocar’ la fibra des de Reus i aquest passat dijous van decidir acceptar aquest suspens encara que totes les despeses de desplaçament sempre serien a càrrec del fons econòmic facilitat en l’FCF pels reusencs.

Un escarit twitt del CE Júpiter “fins a un altre avís” ha estat l’argument del club que presideix Joan Rion. Aquesta decisió de junta s’ha comunicat a la Federació Catalana aquest divendres i tot resta pendent del següent pas a Lloret (3a Jornada) en el qual, presumiblement, tot quedaria vist per a sentència. Clar que, tal com es produeixen els esdeveniments i es prenen algunes decisions, la història sembla que no esgota els seus capítols.

El club de la Verneda argumenta que no seran ells els qui posin problemes a una futura salvació del Reus D. i que per aquesta raó han facilitat aquesta sortida; l’FCF afegeix que es limiten a aplicar la llei després de l’acord de dos clubs i que aquest partit s’ha de jugar abans que acabi la primera volta. El que també diu la llei és que un club no pot tenir més de 2 partits ajornats. En resum: segueix l’esperpent.