El Jàbac i Terrassa acaba amb la imbatibilitat de la Damm

Catorze jornades li han fet falta als seus rivals per derrotar a la Damm. El Jàbac i Terrassa ha tingut l’honor

Enric Vega, golejador clau del Jàbac i Terrassa / FOTO: ANDRÉS AYALA
Enric Vega, golejador clau del Jàbac i Terrassa / FOTO: ANDRÉS AYALA

Jornada 14ª en la Lliga Nacional Juvenil amb notícia important ja que ha caigut l’intractable líder (CF Damm) de Miguel Ángel Samprón. Gairebé mitja Lliga s’ha hagut de disputar perquè els cervesers hagin cedit aquesta condició que no passa de ser una anècdota en el camí.

Sí que és molt més pel Jàbac i Terrassa de Rafa Bermejo. Amb 10 punts assolits sobre els últims 12 disputats, la remuntada enfront del líder va ser espectacular ja que els visitants es van avançar gràcies a Arnau (30’). Clar que la reacció en Can Jofresa va ser immediata pels locals i Marc Ruiz (37’) i Enric Vega   (42’) van superar la situació en cinc minuts. Sensacional triomf, doncs es col·loquen com a primer líder després dels filials.

Cap de setmana on hi ha hagut molt més: golejades de Barça davant Reus Deportiu, d’un ferm Cornellà enfront d’un Gené que es desinfla i d’un recuperat EF Mataró davant el cuer Gironès Sàbat. I, per descomptat, atenció al KO (3ª derrota, 2ª a casa) de l’Espanyol de Robert Cuesta contra un Cambrils Unió de Raúl Salguero en bona forma (triomfs enfront de Barça i Espanyol i empat contra Badalona).

Aquesta LNJ és realment espectacular ja que ningú es pot dormir. Les ratxes de Badalona (7 jornades sense perdre), Prat (7 de 9 punts en els últims 3 xocs), Sabadell (tercera victòria seguida enfront del Manresa (acumula tres KO) i EF Mataró (tercer cap de setmana sumant) ho demostren.També ha quedat clar amb el punt que va treure la Unificació Bellvitge (1/15 al seu favor) a Mollet (només 1 derrota en els últims 5 partits) igual que el que va obtenir l’Europa a Badalona

Quarta derrota blaugrana

A la Divisió d’Honor es va produir el quart KO d’un Barcelona al que l’absència de diversos lesionats no pot servir com a excusa. Alex va reduir diferències en el 85’ davant l’At. Balears.

També van caure Lleida Esportiu en La Salle, Cornellà a Sant Adrià i Sant Andreu davant el San Francisco mentre que Nàstic i Girona (important empat davant el líder balear) es van quedar amb un punt.Els tres punts van ser per Damm (a 5 del Mallorca) i Espanyol, a només 2 del illencs.