El futbol català triarà nova junta el 26 de març

Després d’una hora i mitja de discurs electoral, que va acabar amb l’elecció de la Junta electoral, es va obrir una ‘Reunió de clubs’ en la qual diferents testimonis van evidenciar l’enorme preocupació per una FCF immersa en un caos econòmic.

Les bones formes que van mostrar els presents només van tenir una excepció: el president de la Gestora Jordi Casals. “Aquí hi ha hagut una traïció i una punyalada per l’esquena”, va declarar qui, en tan sols un any i mitjà, presentarà un dèficit superior al milió d’euros. Sota un discurs victimista, fosc i amenaçador, Casals no va voler admetre que s’hauria nomenat ‘vicepresident’ del Pubilla Casas, va carregar contra l’ex president del futbol sala, Dani Vives ja que “ell va ser el culpable de no complir el compromís signat per a la seva autonomia” i es va frenar ja que “em podrien inhabilitar”.

Els presidents i vicepresidents presents van mantenir un to respectuós. Intervencions molt precises de Fermín Casquete (Badalona), Miguel García (L’Hospitalet), Ricard Campoy (Sgda Família), Ignasi Moreno (Arenys de Mar), Santiago López Quintana (representant arbitral), Josep Llaó (exdirectiu), Plácido Lordán (Sant Cristóbal) i Joan Gaspart (Sant Andreu) van mostrar que el futbol català està tan viu com preocupat. (EN PROPERS TEXTOS S’ADONARÀ DE CADASCUN DELS TESTIMONIS CITATS)

Dilluns que ve quedarà constituïda la junta electoral encara que l’Assemblea ja va escollir als seus tres membres titulars (Arenys de Mar. EE Guineueta i Seagull) i als seus sis suplents (Port, Alhambra Reus, Bellsport, Teià, Alella i EF Urgell) després de 14 renúncies.

FOTO: FUTBOLCATALUNYA.COM