El FC Vilafranca, campió de la fase autonòmica de la Copa RFEF

L’equip vilafranquí encaixa un gol matiner però aconsegueix capgirar el marcador en la segona part gràcies a un doblet d’Aday Benítez

PREMSA FCF
Important triomf del Vilafranca a Cornellà / FOTO: FC VILAFRANCA

El FC Vilafranca s’ha imposat a la UD Cornellà en la fase autonòmica de la Copa RFEF, en un partit disputat al Nou Estadi de Cornellà. Els locals s’han avançat en el marcador gràcies a una diana de Sasha en rematar de cap un córner executat per Néstor.

Malgrat això, el Vilafranca ha despertat després del descans i ha mostrat la seva millor versió per capgirar el resultat. Aday ha estat el gran protagonista de la reacció visitant. Primer ha col·locat les taules al lluminós en el minut 55, i quan faltaven sis per al final ha sentenciat la final. D’aquesta manera, el conjunt vilanoví obté el bitllet per disputar la Fase Final de la Copa RFEF.

FITXA TÈCNICA

CORNELLÀ, 1

Ramón; Jaume Batista, Maureta (Edgar, min. 46), Borja, Ricard; Óscar Reche (Fall, min. 46), Machuca; Gao (Sergio Cortés, min. 51), Néstor Gordillo, Pep Caballé; Sascha

VILAFRANCA, 2

Gonzo; David Gómez, Sergi Pérez, Fontanils, Gerard Boira; Álex Pla, Vives; David Acedo (Éric Vía, min. 72), Ton Ripoll (Abel Rito, min. 61), Kike Tortosa (Ramón Sardà, min. 88); Aday Benítez.

GOLS: 1-0, Sascha (min. 6); 1-1 Aday Benítez (min. 55); 1-2, Aday Benítez (min. 85).

ESPECTADORS: 250 (Nou Municipal de Cornellà).

ÁRBITRE: Jarit Mesa. Grogues Machuca i Pep Caballé.