El divendres toca agenollar-se enfront de Rubiales

L’escàndol Rubiales no té fi i aquest pròxim divendres es viurà un altre lamentable episodi a Las Rozas amb una Assemblea que pot acabar amb dimissió

Aquests són els nostres 'magnífics' representants del futbolcat a Madrid. 'caurà' algun? // FOTO: FCF
Aquests són els nostres ‘magnífics’ representants del futbolcat a Madrid. ‘caurà’ algun? // FOTO: FCF

@ManuelSeguraM

Ni tan sols el mateix Luis Rubiales es creu que pugui presentar la seva dimissió aquest pròxim divendres. Seria un ‘regal’ majúscul a aquest estiu abrasador mentre que la veritat és que aquest pròxim 25 estan convocats tots els integrants de l’Assemblea del futbol (a la imatge els triats pel futbol català).

“La consecució del Mundial Femení i les diligències internes de la Federació referents a assumptes d’Integritat”, són les dues causes que publicita l’RFEF. Gens de dimissió del president Luis Rubiales, ni res semblant, així que arribarà en el torn de ‘Precs i Preguntes’?. S’aixecaran les 1.000 persones presents per a elevar als cels a aquest president ‘exemplar’? Tot és possible.

RUBIALES NO DIMITIRÀ

I, si no dimitirà, per a què mobilitza tants recursos a tota velocitat i amb una sobredosi de victimisme alarmant? Només ell ho sabrà. Mentrestant, les veus que li demanen que es vagi perquè les seves actituds fan vergonya es multipliquen.

En l’àmbit de l’esport català, esment especial per a la Secretària General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Anna Caula. Excel·lent reacció de la màxima responsable del nostre esport així com de diversos clubs (molt pocs) que també han elevat la veu. L’exemple de la UE Sant Andreu, com primer, mereix ser aplaudit.

https://twitter.com/anna_caula/status/1693342865269694926?s=20
Anna Caula, Secretària General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya

CAULA I LA RESPOSTA SOTERAS

Però tornem a Anna Caula sempre disposada a donar la cara per l’esport catalá sense distinció. Masculí i femení sempre ha merescut el seu esforç; potser per aquesta raó encara estranya molt l’absència de cap comentari per la seva part quan l’única directiva de l’anterior junta de Soteras (Paquita Linares) va denunciar als directius del carrer Sicília per “assetjament”. El cas està en el Jutjat i tot arribarà.

El que preocupa ara és que Luis Rubiales se’n vagi a casa seva amb aquesta innegable taca que suposa una gestió plena de dubtes. Així ho demana Caula, així ho demanen molts clubs i així ho demana l’excolegiat català Estrada Fernández, entre molts.

La UE Sant Andreu han estat els primers a demanar la dimissió de Luis Rubiales

No ho ha fet encara, i pot fer tot el contrari, l’encara president Joan Soteras. Què dirà Anna Caula si aquest divendres Soteras ratifica a Rubiales com la resta dels seus companys (a sou) de Territorials? Aquesta complicitat augmentarà el distanciament amb una junta aduladora i servil?