El Cornellà desafia al Rei de Copes


La UE Cornellà rebrà al Rei de Copes (FC Barcelona) al seu Municipal (20/21 de gener), en eliminatòria de setzens de final de la Copa del Rei, a partit únic. Espanyol-Osasuna i Girona-Cadis completen la presència d’equips catalans

La UE Cornellà contínua fent història i ara s'enfrontarà al FC Barcelona en la Copa del Rei

La UE Cornellà contínua fent història i ara s’enfrontarà al FC Barcelona en la Copa del Rei

La UE Cornellà, que encara no ha acabat d’assaborir el KO de la Copa del Rei infringit a l’Atlètic de Madrid, haurà d’assimilar en poc temps el seu aparellament amb l’FC Barcelona (setzens de final, a partit únic).

Els verds es repeteixen allò de ‘el primer és el Nàstic’ i és cert (diumenge), però, la ment ja està posada en el pròxim 20 o 21 de gener. Amb públic? Tant de bo.

La plantilla baixllobregatina ha seguit amb atenció el sorteig des de Las Rozas que ha comptat amb la presència del president del club, Àlex Talavera, ‘mà innocent’ que després va extreure les boles del Girona-Cadis i Espanyol-Osasuna.

TALAVERA, ORGULL VERD

El president Àlex Talavera va aprofitar per a treure el manual de la UE Cornellà. “Això és la conseqüència de la línia de treball dels últims deu anys, és el treball de molta gent que està en el club”, va comentar.

El president de la UE Cornellà, Alex Talavera, va assistir al sorteig de Las Rozas

El president de la UE Cornellà, Alex Talavera, va assistir al sorteig de Las Rozas

El mandatari verd va afegir orgullós que “nosaltres ens dediquem a formar jugadors. Tenim més de 1.000 futbolistes, 10 equips femenins i 2 de futbol inclusiu i això ens enorgulleix”.

CHIKI I LA LLIGA

Cristian Borrego ‘Chiki’ té la vista posada en la Lliga enfront del Nàstic encara que també va opinar sobre aquest enfrontament de Copa. “La veritat és que no tenia predilecció per cap dels dos grans. Estem en un mal moment de Lliga i hem tornat amb moltes ganes després de les vacances”.

El jugador verd manté que “el que ens dóna menjar és la Lliga”, així que pas a pas. La Copa ja arribarà i podrà mostrar aquest duel personal entre Romo i Koeman a les banquetes