El Comitè Tècnic d’Entrenadors premia la bona feina del gremi a Catalunya

L’hotel Hesperia Tower va acollir el segon dia de l’Entrenador el passat divendres. 10 tècnics campions a futbol i futbol sala van ser guardonats en una vesprada organitzada pel Comitè Tècnic d’Entrenadors de la Federació Catalana

JORDI MESTRES
jmestres@futbolcatalunya.com

Els premiats pel CTE // FOTO: FCF
Els premiats pel CTE // FOTO: FCF

Xavier Ferragut, Fran Burgueño, Salvador Cambray, Piti Belmonte, Toni Carrillo, Xavi Closas, Miguel Rubio, Jordi Vinyals, Xavier Llorens i Marc Carmona van ser els deu premiats al segon dia de l’Entrenador. El moment més especial de la nit, però, es va viure amb l’entrega de la insígnia d’or del CTE a Vicente Miera, campió dels Jocs Olímpics de Barcelona 92’ amb la selecció espanyola. Ell i els seus col·legues van ser els protagonistes durant cinc hores a L’Hospitalet.

L’esdeveniment va començar amb dues conferències. En primer lloc, el seleccionador català Gerard López va donar les seves impressions en un col·loqui acompanyat del periodista Ricard Torquemada. “Segur que jo podria aprendre més de vosaltres que vosaltres de mi”, deia Gerard als presents.

Acte seguit va arribar el torn de la compareixença d’Enrique Martín. L’actual director del futbol base de l’Osasuna va elogiar el futbol català dient que “felicito als entrenadors de Catalunya per l’evolució del futbol català”. Abans de les dues ponències també van tenir el seu moment Pep Segura o Rubi, qui va dir que “els jugadors d’avui no saben patir. I ho dic entre cometes”.

L’ex del Girona i actual integrant del cos tècnic del Barça feia referència a l’aspecte físic. Per la seva part, el president Subies va afirmar que “s’ha de canviar això de que tot el món és entrenador”, destacant les virtuts d’aquest càrrec. El dirigent, a més, va afegir que properament es posarà en marxa un projecte anomenat joc net dedicat a defensar a jugadors, entrenadors i àrbitres.

Un cop acabades les ponències, els més de 150 assistents van desplaçar-se per a dur a terme el sopar. Fèlix Gimeno, president del CTE, va donar la benvinguda i el grup musical Ànima Nua va amenitzar la vetllada. Una nit que va acabar amb l’entrega de guardons i una sorpresa en forma d’insígnia d’or a Vicente Miera. Amb la foto de família, es va donar per tancat l’acte.