El cicle d’Andrés González al Santfeliuenc no té fi… ni sostre

El tècnic fa set anys que entrena a Sant Feliu de Llobregat i ha portat el seu equip de Primera Regional a Tercera Divisió. Les Grasses viurà partits d’aquesta categoria per primer cop i atenció perquè el nou Santfeliuenc ja va demostrar contra el Badalona del que és capaç

aglezsantfe
Andrés González ja fa anys que entrena el Santfeliuenc // FOTO: esport blanc-i-blau

“Estic molt content pel treball. A aquestes alçades de temporada tothom té les cames bastant carregades i fa poc temps que entrenem. Realment costa i contra el Farners ho vam acusar més que avui. El resulta és anecdòtic, però ens dóna confiança” declarava González a Futbolcatalunya.com poc després d’acabar el partit. La victòria al Centenari va ser mínima i amb un xic de sort, però el tècnic la justifica de la següent manera: “Nosaltres tenim l’avantatge de que segueix un gran bloc de l’any passat i dues incorporacions són retorns al club. Per això no s’ha de començar per sota de tot, sinó que tens mitja casa construïda”.

El bloc, precisament, ha estat el motiu bàsic de l’èxit del Santfeliuenc d’Andrés González: “hem pujat a Tercera gràcies a aquests jugadors i teníem clar que s’havia de mantenir la base”. Quan comenci la competició “es veurà si la decisió és encertada, o no”. El que està clar és que per ganes, no serà. I és que només dos jugadors de l’actual plantilla saben que és jugar a Tercera Divisió, mentre que la resta debutaran enguany a la categoria. Per aquest motiu, “un dels punts forts de l’equip és la il·lusió d’estrenar una categoria”.

González-Santfeliuenc, una història d’amor

Andrés González, per la seva part, tampoc ha entrenat mai a Tercera Divisió. El tècnic, que complirà la seva setena temporada al Santfeliuenc, creu que “en els temps que corren no és normal estar tants anys en un equip i m’he quedat al Santfe perquè no he tingut ofertes astronòmiques”. El que sí té el nostre protagonista és el suport del club, que “creu en mi i em dóna la confiança de que a nivell esportiu puc fer i desfer el que cregui convenient”.

L’entrevistat no ha tingut ofertes astronòmiques i tampoc té un sou d’aquest tipus. Per tant, Andrés González té vida més enllà del futbol i treballa com a funcionari a l’Ajuntament de Barcelona. Segons el tècnic, fins al moment no hi ha hagut problemes per a combinar futbol i feina, tot i que quan li toca el torn de cap de setmana li toca canviar-lo amb algun company per a poder assistir al partit. Tant el Santfeliuenc com Andrés González esperen que aquesta temporada no sigui el primer cop.

JORDI MESTRES
jmestres@futbolcatalunya.com