El ‘Cholo’ tanca el cercle de Tercera

La renovació de Martín Posse per la Pobla ocupa l’última banqueta vacant al grup 5. Els vint equips de la categoria ja tenen entrenador i set estrenen projecte aquesta temporada

JORDI MESTRES @jordimestres7
Martín Posse encara la tercera temporada a la Pobla de Mafumet // FOTO: CF Pobla de Mafumet
Martín Posse encara la tercera temporada a la Pobla de Mafumet // FOTO: CF Pobla de Mafumet

Ja coneixem els vint noms que guiaran els equips del grup 5 de Tercera Divisió la propera temporada. Alguns noms són molt coneguts i d’altres, no tant. Veterans i novells afronten un projecte – un més – encaminat cap a l’èxit. Andrés González (10a temporada al Santfeliuenc), Toni Carrillo (9a al Cerdanyola) o Juanjo García (8a al Júpiter) no faltaran a la cita. Tampoc els nouvinguts, que no són pocs. Santi Castillejo, Narcís Pelach ‘Chicho’, Albert Cámara, Miquel Muñoz, Calderé i Ignasi Senabre estrenen equip aquesta temporada. Tots amb l’objectiu de fer una temporada digna en una categoria que cada vegada ho és menys. Qualsevol problema és poc amb la il·lusió de la majoria d’aquests noms que volen fer-se un lloc al futbol.

I és que el càrrec d’entrenador, com saben, és poc agraït. Tot i això molts repeteixen equip. Fins a 13 dels 20 tècnics de la categoria continuen amb el seu projecte. Alguns per mèrits com play-offs i ascensos i altres per temporades correctes. Albert Poch, Iván Moreno i Toni Escudero tornaran a intentar acabar entre els escollits, mentre que Martín Posse és l’únic tècnic renovat dels dos descendits. L’Olot li ha confiat el projecte a Calderé.

Tornaran a haver-hi dos ‘Carrillos’ després de l’ascens de Miki amb el Castelldefels. Els altres que venen de Primera Catalana són Àxel Vizuete (La Jonquera) i Manel Moya (Vilassar de Mar). Tots els ascendits, segueixen. També els de l’Empordà com Joan Màrmol (Palamós) i Arnau Sala, que dirigirà a un Peralada que passa a ser filial del Girona. Tot i la mala temporada passada, Toni Rodríguez també continua al Terrassa.

Els incombustibles Andrés González, Toni Carrillo i Juanjo García tampoc canvien de colors. Una dècada de fidelitat, que s’allarga any rere any. Per contra, els set que estrenen banqueta tenen feina per a fer. Noms coneguts com Santi Castillejo, Mikel Azparren o Albert Cámara. Ja saben que l’ex jugador té un valor afegit.

.
.