El CFB Futur, campió a Talavera de la Reina

L’equip dirigit per Ferran Costa s’imposa al Talavera al camp de El Prado per 1-2, gols de Dago, pels locals, i de Jaume Pascual i Peque Polo, pels visitants

Imatge final del campió de la Copa RFEF, un CFB Futur que es va imposar per 1-2 al Talavera // FOTO: Captura RFEF

L’Arenteiro ja té successor com a campió de la Copa Federació després de guanyar el CFB Futur al Talavera de la Reina al seu estadi de El Prado per 1-2. Extraordinària demostració del conjunt dirigit per Ferran Costa que en la primera part va poder golejar àmpliament.

El 0-2 del descans va donar peu a la reacció dels locals encara que la bona disposició tàctica dels visitants i l’actuació del porter Ortega ho van impedir.

NOMÉS MANA EL CFB FUTUR

En la primera meitat, només va haver-hi un equip i aquest va ser el conjunt visitant. Van ser 45 minuts còmodes encara que també cal dir que el gol de Jaume Pascual (7′) va facilitar el treball.

Gran recuperació del jugador balear que va robar la pilota i va saber col·locar sobre la sortida d’un porter a qui també va sorprendre un rebot.

Els de Costa van saber controlar en tot moment i Ortega va ser un espectador més. Es més, la presència d’ex Primeres com Abeledo i Szyma no van trencar el seu guió.

Encara més, l’avantatge va poder ser molt major perquè Víctor Valverde (8′) va disposar d’un mà a mà amb el porter rival, amb xut que va ser al pal. No va fallar Peque Polo (44′) que va acariciar el tercer del seu equip en l’afegit. Massa facilitats per a un equip molt superior.

ORTEGA EVITA EL PITJOR

En la segona meitat tot va canviar de color, ja que la pel·lícula va començar amb gol per als locals gràcies a Dago, amb només segons al camp. L’únic error del CFB es va pagar car i a punt va estar de ser pitjor, ja que el mateix protagonista va repetir (49′) encara que sense fortuna.

I gràcies ja que ‘Sant’ Ortega va evitar l’empat (81′) amb un desviament antològic a tret de Pipo. Els canvis del tècnic Pedro Díaz van donar resultat a mig fer per a alegria d’un rival que s’endu el títol i una ‘bossa’ de 90.152 euros.